Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina Bobcat T35.130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35.130 T35.130SLP
Cod produs
WETFQ6I1-RA
Out Of stock
Descriere
Nu te sfatuim sa exploatezi incarcatorul tau telescopic daca ai observat ca vechiul buson de inchidere pentru rezervorul de motorina este uzat si nu inchide corespunzator. Daca aceasta este situatia, noi iti recomandam un articol modern, care sa rezolve problema ieftin si rapid. Un astfel de articol este acest buson rezervor motorina Bobcat T35.130 fabricat din materiale performante, durabil si fiabil!

Mai mult, asa cum te-ai obisnuit, la noi vestile bune curg una dupa cealalta! Asa incat, te anuntam ca eficienta si flexibilitatea produsului nostru premium sunt intarite si de cele doua compatibilitati extra: Bobcat T35.130S si Bobcat T35.130SLP!
Produsul recomandat de noi este unul perfect compatibil cu incarcatorul tau telescopic si va inchide rezervorul si va pastra motorina in interiorul acestuia.

Acest buson rezervor motorina Bobcat T35.130 este un articol durabil!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este un serviciu de baza!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor motorina Bobcat T35.130 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor motorina pentru incarcator telescopic Bobcat T35.130 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj executat corespunzator te scuti de probleme! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura