Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina Bobcat T35.105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35.105  T35.105L
Cod produs
C9VSEPZ7-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de buson rezervor motorina Bobcat T35.105 este un produs calitativ, semnat Bobcat! Nu numai ca articolul performant prezentat de noi va inchide rezervorul si va pastra in siguranta motorina in interiorul acestuia, dar va rezista uimitor de multa vreme. Utilizarea busonului recomandat de echipa noastra de specialisti are numeroase beneficii. Poti, astfel, sa previi scurgerea, sau pierderea motorinei, atat de importanta si costisitoare.

Vei fi incantat sa afli ca articolul propus de noi are o compatibilitate extra, asa ca ai sansa sa achizitionezi un produs inca si mai flexibil si eficient. Piesa de schimb este compatibila si cu modelul Bobcat T35.105L! 100% compatibila cu incarcatorul tau telescopic, piesa noastra de schimb este una durabila si de incredere, care se va dovedi a fi alegerea perfecta!

Acest buson rezervor motorina Bobcat T35.105 este un articol durabil si eficient!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este un serviciu de top!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor motorina Bobcat T35.105 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor motorina pentru incarcator telescopic Bobcat T35.105 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj executat corespunzator te scuti de probleme! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura