Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil vehicul utilitar Bobcat 5610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5610
Cod produs
HG18TSIK-RA
Out Of stock
Descriere
Coroziunea a fost mereu un factor care a dat fiori. Coroziunea distruge totul in calea ei, putand provoca daune uriase asupra diverselor componente prezente in vehiculul tau utilitar. Atunci cand vrei sa iei masuri drastice si eficiente, alege acest buson rezervor combustibil Bobcat 5610 care nu va ceda in fata pericolului! Articolul nostru este fabricat din materiale performante, asa incat tu te poti mandri cu un produs excelent si calitativ!

Componenta recomandata de noi este una perfect compatibila cu vehiculul tau utilitar si va inchide rezervorul si va pastra combustibilul in interiorul acestuia. Specialistii nostri te asigura ca schimbarea unui astfel de buson pentru rezervorul de combustibil va reprezenta o operatiune extrem de simpla si care nu va bloca rulajul utilajului tau.

Acest buson rezervor combustibil Bobcat 5610 este un articol de top!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este un serviciu in care poti sa iti pui bazele!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor vehicul utilitar Bobcat 5610 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor combustibil pentru vehicul utilitar Bobcat 5610 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj executat corespunzator te scuti de probleme! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura