Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniexcavator Bobcat 329

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 329
Cod produs
9OAWFYGL-D
Out Of stock
Descriere
Nicio alta piesa de schimb nu-ti va da de stire, la fel de repede, ca acest senzor presiune ulei motor Bobcat 329 deosebit, atunci cand presiunea uleiului motor incepe sa scada! Nu este genul de produs care sa merga pe banuieli! Are un al 6-lea simt, extrem de bine dezvoltat, care il va avertiza mereu cand ceva nu mai functioneaza cum trebuie! Increde-te in piese de inalta calitate si te vei bucura intotdeauna de rezultate fantastice! Cand utilajul tau este echipat corespunzator, isi duce misiunea la capat cu succes!

Depozitul nostru detine, in cel mai organizat mod, doar produse de top! Piese mici, medii si mari, de o calitate de necontestat, fara compromisuri! Ele stiu de ce sunt capabile si asteapta nerabdatoare apelul tau, pentru a-si juca rolul spectaculos! Rafturile noastre gazduiesc, de fiecare data, solutiile pentru problemele cu care te confrunti!

Utilajul tau se va imprieteni rapid cu acest senzor presiune ulei motor Bobcat 329 din depozitul nostru!

Importanta acestui senzor presiune ulei motor Bobcat 329 este de necontestat! Acesta masoara presiunea uleiului motor, ajutandu-te sa stii din timp cand utilajul tau incepe sa aiba probleme! Atunci cand stii cu ce te confrunti, e simplu sa actionezi! Verifica periodic nivelul uleiului motor si presiunea acestuia si vei tine lucrurile sub control! Motorul utilajului tau este o componenta indispensabila, care merita atentia ta!

Cele mai bune rezultate pe termen lung apar datorita pieselor de calitate inalta!
Ne dorim ca lucrurile sa functioneze mai ceva ca unse! Pentru asta, acordam tot interesul serviciilor pe care ti le furnizam! Te poti baza pe noi pentru orice nelamurire ai, referitoare la utilajul tau sau la vreo piesa de schimb! Nu ne aflam pe taramuri mlastinoase, deoarece este un domeniu pe care il stapanim extrem de bine! Si suntem incantati sa putem sa iti impartasim din experienta si cunostintele noastre, ori de cate ori ai nevoie! Serviciul de consultanta este gratuit si te asteapta!

Increderea in alegerea facuta este extrem de importanta! Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 329 este asigurat pentru o perioada de 6 luni, pentru eventualele defectiuni din fabrica! Se intampla extrem de rar o astfel de situatie, insa certificatul de garantie va alunga grijile!

Fie ca ne contactezi telefonic sau folosesti formularul „cere oferta”, existent pe site, ne miscam extrem de repede! Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 329 are un termen de livrare fantastic, de aproximativ 24 de ore! Serviciul de curierat se va asigura ca vei intra in posesia piesei cat mai curand, indiferent unde te afli in tara! Acesta este doar un alt serviciu de top, pe care ti-l punem la dispozitie! Timpul este o resursa pretioasa! Noi ti-l respectam!

Uite piesa, nu e piesa! Situatia aceasta se poate intampla atunci cand nu apelezi la un serviciu de montaj de calitate! Unul necorespunzator poate afecta integritatea produsului, ducand la reducerea duratei de folosinta a acestuia sau chiar la defectarea lui! Nu e cazul sa risti! Cauta un profesionist! Nu stii unul? Iti facem noi legatura!

Specificatii tehnice:

• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura