Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei Bobcat 6676053

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6676053
Cod produs
AJ1DY7QW-D
Out Of stock
Descriere
Atunci cand esti pus in situatia achizitionarii unei piese de schimb, pentru utilajul tau, este important sa mergi pe mana specialistilor! Sigur ca vei avea in jurul tau tot felul de pareri si de solutii care mai de care, de la piese second hand, la piese noi after market! Iti recomandam sa alegi un senzor presiune ulei Bobcat 6676053 nou, original, cu care sa ai un rezultat durabil! Solutia nu este sa schimbi aceeasi piesa de mai multe ori, intr-un timp, ci sa investesti intr-o piesa de calitate, rezistenta si performanta! Incheie capitolul schimbarii acelui produs, facand o alegere inteleapta!

Nu te costa nimic sa ne intrebi! Detinem raspunsurile de care ai nevoie si experienta necesara pentru a-ti indruma pasii catre un drum potrivit, atat pentru tine, cat si pentru utilajul tau! Mai mult, pasim alaturi de tine, pe tot parcursul activitatii tale, prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuita! Ia legatura cu noi!

Un asemenea senzor presiune ulei Bobcat 6676053 este un produs pentru motor, care nu trebuie sa iti lipseasca!

Un astfel de senzor presiune ulei Bobcat 6676053 din depozitul nostru este cel mai bun actor, in propriul rol! Nu se va eschiva cu nimic si iti va oferi informatia exact asa cum este ea! O astfel de piesa de schimb va tine sub control toata situatia si te va face atent, atunci cand lucrurile scapa de sub control! Senzorul deosebit, pe care ti-l recomandam, masoara presiunea uleiului motor.
Pentru ca utilajul sa functioneze corespunzator, este indicat sa verifici periodic nivelul, dar si presiunea uleiului, pentru a preveni aparitia unor defectiuni grave la motor.

Piese de schimb de la cei mai renumiti producatori!

Atunci cand te afli in situatia in care trebuie sa identifici o piesa pentru utilajul tau, te incurajam sa te bazezi pe noi! Suntem priceputi! Mai mult, suntem familiarizati cu diverse situatii si scenarii pe care le poti intalni! Te ajutam sa alegi produsul corespunzator! Suntem aici pentru tine, din dorinta de a evita eventualele probleme! Cu noi faci alegerea corecta, scapand totodata de griji inutile! Avem piese pe alese si consultanta gratuita! Nu ezita sa iei legatura cu noi! Avem un bagaj fabulos de cunostinte dobandite de-a lungul timpului, in materie de utilaje si produse de schimb!

Un senzor presiune ulei Bobcat 6676053 ca acesta nu tolereaza scaparile! Ii place sa fie cat mai exact si nu isi doreste sa dea rateuri! De aceea, vine mereu cu un certificat de garantie, pentru o perioada 6 luni, ce acopera eventualele defectiuni din fabrica.

Oricine isi doreste livrare rapida! Chiar si cand situatia nu arde! Nu mai zicem de momentul urgent, in care iti doresti ca piesa sa ajunga “ieri”. Un astfel de senzor presiune ulei Bobcat 6676053 nu poate sa ajunga “ieri”, dar cu siguranta vine pana maine! In aproximativ 24 de ore se prezinta la tine, indiferent de locatia in care te afli, in tara. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie folosind formularul „cere oferta” de pe site. Nu ne deranjeaza nici daca decizi sa ne faci o vizita la sediu! Oricum ar fi, hai sa ne cunoastem!

De multe ori te vezi cu sacii in caruta, respectiv cu noua piesa in mana si ce iti zici? Pai nu pot eu sa o montez? Ba da, sigur ca poti! Insa, nu stii daca o faci corespunzator, riscand sa pui in pericol integritatea produsului proaspat achizitionat! Pai nu e pacat de el? Sigur ca este! Iti recomandam un specialist! Nu e loc de orgolii, cand durata de utilizare a piesei este in joc!

Specificatii tehnice:
• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura