Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic pentru  Bobcat T450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T450
Cod produs
C7WKX2F5-SC
Out Of stock
Descriere
Toate materialele publicitare incep cu expresia - acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat T450 se gaseste de acum si la noi. Tot ce e posibil sa fie si real. Nu stie nimeni, insa, cum se termina promisiunea din materialul publicitar. La ei, caci la noi stim. In depozitul nostru gasesti aceasta piesa oricand. Iar pe langa aceasta si o alta multitudine de alte produse. Oferim consultanta gratis. Iar preturile sunt super ok. Echipa gata sa te serveasca. Avem servetul alb pe antebrat.

Activitatea industriala se afla intr-o  continua dinamica. Ea este locomotiva care trage dupa ea intreg trenul economiei nationale. Si mondiale.  De aici si o cerere permanenta de utilaje performante, de ultima generatie. In paralel si o cerere continua de piese de schimb. Stim toate acestea si nu ramanem de caruta. Actualizam permanent stocul de produse, ne aprovizionam cu tot ce e mai bun si mai nou. Insotim fiecare livrare cu o doza maxima de incredere. Este eticheta noastra.

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat T450 este o piesa de care ai nevoie oricand!
Fiecare piesa de schimb vine de pe rafturi cu instructiuni bine definite. Trebuie doar sa le citesti cu atentie. Daca exploatarea nu are loc ca in carte, piesa este compromisa si sufera intreg utilajul. Asadar, in cazul acestui buson, mare grija la uleiul care poate fi ejectat din sistem chiar daca presiunea este optima. Este clar ca busonul defect trebuie inlocuit cu unul nou. Ia decizia la timp, n-o amana!

Consultanta pentru anduranta!
Inca de la inceput ne-am spus, “de ce sa le luam oamenilor banii pentru un gest de finete?”. Asa ca am hotarat ca serviciului de consultanta sa fie oferit gratuit. Suntem gata sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand te afli intr-un nedorit hiatus mecanic. Contacteaza-ne cu incredere! Alaturi de noi totul devine simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta!

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat T450 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.
Livrare

Livrarea produselor noastre se face cu viteza gandului. A gandului bun. Am ales colaborarea cu cei mai rapizi curieri, ca sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce varf de munte lucrezi. Ajungem si acolo!

Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura un montaj propriu al piesei de schimb. Apeland la ei economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice
• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura