Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 7753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7753
Cod produs
CFH4MAR7-RA
Out Of stock
Descriere
Poti proteja utilajul tau, dar poti proteja si investitia facuta in carburantul care, iata, este din ce in ce mai costisitor, alegand acest buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 7753 care te asteapta pe rafturile depozitului nostru! Un astfel de buson semnat Bobcat are rolul de a inchide foarte bine rezervorul si de a pastra combustibilul in interiorul acestuia. Vrei o componenta pentru miniincarcatorul tau care sa reziste cu stoicism, oricat a-i supune vehiculul la eforturi? Mergi pe mana noastra!

Piesele de schimb si consumabilele au un rol esential in functionarea utilajelor la parametri optimi pe o durata cat mai mare de timp. Calitatea lor. De aceea este important sa alegi un furnizor cu simt de raspundere, care sa iti puna la dispozitie cele mai bune articole, cu oferte dintre cele mai bune.

Acest buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 7753 este o piesa de schimb durabila!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita, servicii complexe!
Ne dorim ca tu sa ai la dispozitie toate resursele pentru bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri extra.

Garantia achizitiei facute este extrem de importanta! Un asemenea buson rezervor miniincarcator Bobcat 7753 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia! Un buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 7753 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate corect! Montajul este o actiune importanta, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura