Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 864

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 864
Cod produs
VN6CX5SJ-RA
Out Of stock
Descriere
Ce ai zice daca ti-am spune ca, acum, piesele semnate Bobcat se afla in depozitul nostru si au super oferte? Asa un buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 864 calitativ, semnat Bobcat, se va dovedi a fi de un real folos pentru miniincarcatorul tau! Produsul inchide corespunzator rezervorul utilajului tau, asigurand pastrarea in siguranta a combustibilului in interiorul rezervorului.
In majoritatea cazurilor, defectarea unui astfel de buson poate provoaca pierderi de combustibil, ce vor reflecta cu siguranta si risipirea banilor tai.

Asadar, inlocuirea sa, atunci cand se constata starea de necesitate, se impune, si asta pentru prevennirea pierderii combustibilului utilajului tau. Iti recomandam sa nu amani schimbarea piesei vechi sau defecte cu una noua si in perfecta stare!

Acest buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 864 este un articol din gama de varf!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita, informatii de incredere!
Ne dorim ca tu sa ai la dispozitie toate resursele pentru bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri extra.

Garantia achizitiei facute este extrem de importanta! Un buson rezervor miniincarcator Bobcat 864 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia! Un buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 864 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate corect! Montajul este o actiune importanta, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura