Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic pentru  Bobcat S850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S850
Cod produs
WQOZX0Y8-SC
Out Of stock
Descriere
Iti lipseste un buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S850 de la utilaj? Doar pana azi. Piesa se gaseste deja in depozitul nostru si este pregatita ca sa o comanzi. La noi ajung doar modele originale, toate produse de cele mai cunoscute branduri din lume. Ne intereseaza in primul rand ceea ce te intereseaza si pe tine in primul rand - calitatea. Lucrarile de calitate se finalizeaza cu utilaje de calitate, iar un utilaj de calitate este compus din piese de calitate. Adica ale noastre.

Problemele au prostul obicei de a-si face aparitia exact atunci cand afacerea ta merge ca unsa. Atata lipsa de bun simt, draga! Iti vine sa innebunesti, nu alta. Nu, stop! Nu le lasa sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit. Pentru orice problema, exista si o rezolvare. Si nu e doar un banal enunt, e realitatea din teren.  Depinde de determinarea ta de a o rezolva cat mai iute. Noi iti suntem alaturi oricum si oricand. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe site. Impreuna, vom gasi solutia perfecta.

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S850 este pionul care iti apara regina!
Acest produs este indispensabil functionarii utilajului tau. Este bine sa cunosti cateva din semnele care iti arata ca piesa nu este in ordine si necesita o inlocuire imediata. Acestea pot fi: prezenta vibratiilor, autovibratiilor sau incetinirea inaintarii. Sa ai intotdeauna atentia focusata pe masina, pentru ca ea stie sa-ti spuna atunci cand are viroza.

Consultanta smartissima!
Ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Chiar si de la Paris, caci e la doi pasi.  Consultantii nostri sunt nerabdatori sa iti preia solicitarea si sa te indrume. Au in tolba raspuns la orice intrebare si solutie la orice problema legata starea utilajului tau. La un pret extraordinar, zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Nu trebuie sa ai grija cazului fortuit in care acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S850 pe care ti l-am trimis are un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita integral. Busonul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie in primele 6 luni, pentru acest tip de incident.

Timpul inseamna bani, nimic nou pana aici. Tocmai din acest motiv avem in traista toate solutiile in ceea ce priveste livrarea. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar piesa de schimb va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Daca nu esti sigur cum sa montezi acest produs in utilajul tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Avem agenda plina. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice
• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura