Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic pentru  Bobcat S750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S750
Cod produs
NBUTHFJ3-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui buson aerisitor rezervor hidraulicr Bobcat S750, inseamna ca ai ajuns pe pagina noastra de prezentare. Iti vom spune mai intai, bine ai venit. Irasshaimase! Bucurosi de oaspeti. Ai ajuns exact unde trebuie.  La noi gasesti o piesa de schimb de cea mai buna calitate. La un pret atat de bun incat s-ar putea sa iei doua bucati, caci nu strica. Ah, am uitat sa-ti spunem. Piesa este deja ambalata, gata de livrare. Doar suna-ne pentru micile detalii. Spor la treaba. Te mai asteptam.

Exista cateva lucruri care nu se schimba niciodata. Slava Domnului! Unul din acestea este ca atunci cand un client cumpara de la tine un produs si este multumit, capata incredere in tine. Apoi, cumpara din nou si din nou si, astfel, iti devine partener. Ramane cu tine. Te recomanda si altora. De aceea noi vom pastra in depozit pentru tine numai produse de cea mai buna calitate. Piese de schimb de calitate, pentru un partener de calitate, pentru o relatie de afaceri de calitate. Acest lucru nu se va schimba niciodata!

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S750 este pionul care iti apara regina
Acest produs este indispensabil functionarii utilajului tau. Este bine sa cunosti cateva din semnele care iti arata ca piesa nu este in ordine si necesita o inlocuire imediata. Acestea pot fi: prezenta vibratiilor, autovibratiilor sau incetinirea inaintarii. Sa ai intotdeauna atentia focusata pe masina, pentru ca ea stie sa-ti spuna atunci cand are viroza.

Consultanta smartissima!
Ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Chiar si de la Paris, caci e la doi pasi.  Consultantii nostri sunt nerabdatori sa iti preia solicitarea si sa te indrume. Au in tolba raspuns la orice intrebare si solutie la orice problema legata starea utilajului tau. La un pret extraordinar, zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Nu trebuie sa ai grija cazului fortuit in care acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S750 pe care ti l-am trimis are un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita integral. Busonul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie in primele 6 luni, pentru acest tip de incident.

Timpul inseamna bani, nimic nou pana aici. Tocmai din acest motiv avem in traista toate solutiile in ceea ce priveste livrarea. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar piesa de schimb va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Daca nu esti sigur cum sa montezi acest produs in utilajul tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Avem agenda plina. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice
• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura