Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S300
Cod produs
7UCBQ0PK-SC
Out Of stock
Descriere
Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S300 este alegerea de nota 10 pentru utilajul pe care il detii. Acesta lucreaza in cele mai dificile medii si este insensibil la conditiile meteorologice. Nu uitam niciodata ca utilajul tau este scump. Nu-i luat la mana a doua de la o firma de stat veche, in faliment, care l-a tinut afara. Asadar, nu-l echipa cu piese de schimb necertificate. Piesa pe care ti-o recomandam este fabricata dintr-un metal special, de calitate inalta. Nu ai de ce sa eziti!

Cateodata la depozitul nostru se intalnesc antreprenori din toate colturile tarii. Zici ca e sesiune O.N.U., sau finala UEFA CUP. Ne bucura mult ca se simt aici ca acasa. Fiecare isi doreste un anumit profil de piesa, fiecare are ceva de rezolvat. Ne place sa ii ascultam, sa le observam lejeritatea cu care insotesc specialistul nostru printre rafturi, dupa piesa dorita. Mai vorbim si de-ale noastre, caci oameni suntem. Ne transmit sentimentul acela pe care il ai cand te plimbi prin casa. De fapt, depozitul nu este al nostru, este al lor. Va asteptam oricand acasa, dragi parteneri.

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S300 - aici, tu vino sa-l ridici!
Exista o multime de informatii legate de rolul acestei piese, lucru care dovedeste pe deplin importanta ei tehnica. Iata un hint. Exista situatii cand fenomene desfasurate in timp dau nastere la defectiuni accidentale (catastrofice, bruste), asa cum este cazul imbatranirii elementelor de etansare, care la un moment dat se distrug total. Fa-ti intotdeauna un plan de back up pentru acest tip de piese, ca sa ai intotdeauna la dispozitie imediata un inlocuitor pe masura.

Consultanta din prietenie!
O afacere merge din plin doar daca lucrurile se rezolva pas cu pas. Unii pasi sunt mai usurei, altii sunt mai grei. Nu te lasam singur cand afacerea ta schiopateaza. De la noi ai tot timpul un insotitor de incredere - un membru al echipei noastre de consultanti. El va fi alaturi de tine, fara nici un cost din partea ta. Iti va spune pas cu pas unde sa intervii si ce sa faci. Te punem impreuna pe roate.

Noi iti oferim un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S300, nu vei plati niciodata pentru disfunctionalitati care apar din vina producatorului.

Livram acest buson oriunde in tara. Ori livram ori nu mai livram, caci nu ne jucam de-a business-ul de suport. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj, nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie, nu doar de piesa de schimb comandata. Iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti, priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care ii soliciti.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura