Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S220
Cod produs
0LWXQST9-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai comandat acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S220 de la noi, problema este rezolvata. Este original, adus de la “mama” lui si are cele mai bune recomandari. Daca l-ai cerut prin curier rapid, va ajunge la tine in 24 de ore. Oriunde te-ai afla in tara. Cu firma de curierat pe care o doresti. Iar daca nu poti rezolva singur cu montajul, avem noi mecanicul care iti trebuie. Colaboram cu cei mai buni. Spune-ne si il trimitem cu prioritate la tine. Problema este acum rezolvata. I-am dat de cap pe data!

Vom fi intotdeauna alaturi de tine, este declaratia noastra de autenticitate. Ne mandrim si noi de fiecare realizare a ta pentru ca stim ca, undeva acolo, am contribuit si noi. Nu suntem perfecti, dar ne dorim sa fim macar foarte buni. De aceea iti punem la dispozitie cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau.    Invatam din fiecare experienta si lucram sa ne imbunatatim serviciul. Nu ezita sa ne contactezi.

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S220 - aici, tu vino sa-l ridici!
Exista o multime de informatii legate de rolul acestei piese, lucru care dovedeste pe deplin importanta ei tehnica. Iata un hint. Exista situatii cand fenomene desfasurate in timp dau nastere la defectiuni accidentale (catastrofice, bruste), asa cum este cazul imbatranirii elementelor de etansare, care la un moment dat se distrug total. Fa-ti intotdeauna un plan de back up pentru acest tip de piese, ca sa ai intotdeauna la dispozitie imediata un inlocuitor pe masura.

Consultanta din prietenie!
O afacere merge din plin doar daca lucrurile se rezolva pas cu pas. Unii pasi sunt mai usurei, altii sunt mai grei. Nu te lasam singur cand afacerea ta schiopateaza. De la noi ai tot timpul un insotitor de incredere - un membru al echipei noastre de consultanti. El va fi alaturi de tine, fara nici un cost din partea ta. Iti va spune pas cu pas unde sa intervii si ce sa faci. Te punem impreuna pe roate.

Noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S220 - nu vei plati niciodata pentru disfunctionalitati care apar din vina producatorului.

Livram acest buson oriunde in tara. Ori livram ori nu mai livram, caci nu ne jucam de-a business-ul de suport. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie, nu doar de piesa de schimb comandata. Iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti, priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care ii soliciti.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura