Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic miniincarcator Bobcat 953

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 953
Cod produs
Z56GLV7J-SC
Out Of stock
Descriere
In activitatea noastra nu prea este spatiu de experimente pilot.  Asta o fac cei care inventeaza si inoveaza.  Ei compara, strica pentru a reconstrui la loc, incearca si au bani alocati pentru asta. Noi nu. Iar tu ai nevoie de o piesa buna, gata de a fi montata, sigura si care sa tina multa vreme. Uneori ai nevoie de ea chiar ieri. Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 953 aflat la noi in depozit este exact ce ii trebuie utilajului tau. Il comanzi astazi si maine este la tine. Daca il comandai alaltaieri, ajungea ieri. Mai si glumim. Totul este in regula.

O zi de lucru are limitele ei. Nu poti trage de ea, pentru ca o faci degeaba, rezista. Asadar, trebuie sa ai grija ca fiecare clipa a ei sa fie exploatata eficient.  Dar, nah, soarta este nemiloasa uneori. Se mai intampla ca utilajul tau sa cada pe ganduri din pricina unei piese neascultatoare. Si sa stea cazut asa pe banii tai. Buey, ii spui, platesc masini, nu filozofi. Solutia? Incita-l cu piesa noua, care sa iti parvina urgent, pe care sa o monteze un specialist repede si bine si…. din nou la treaba. Nu ca l-ai convins?

Doar un buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 953 si se rezolva!
Stimate client, iata un hint. Gratuit. De obicei, defectiunile care sunt cauzate de uzura sunt de natura celor determinate de depasirea parametrilor de lucru peste limita de acceptabilitate. Respecta-ti utilajul ca si cum ar fi un membru al familiei.

Consultanta gratuita - asul din maneca!
Daca nu esti convins de compatibilitatea piesei de schimb cu utilajul tau, contacteaza mai intai echipa noastra de consultanti. Sunt buni si iti vor spune detaliat ce vrei sa afli. Tema pieselor de schimb e la desert pentru ei. Asadar, iti vor oferi toate informatiile necesare pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Iar daca nu te conving cei 4 asi de pe masa, il scoatem si pe al 5-lea -    toate informatiile sunt oferite in mod gratuit.

Daca alegi sa achizitionezi acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 953 vrem sa stii ca esti asigurat in cazul unui neplacut defect de fabricatie. In interiorul pachetului cu piesa de schimb vei gasi si un certificat, prin care iti asiguram 6 luni garantie pentru orice defect de fabricatie. In acest interval de timp nu platesti nimic. Ne spui ce s-a intamplat si intervenim.

Iti livram produsul solicitat prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara, in 24 de ore. Modalitatea de plata acceptata este cu ramburs, sau poti plati in avans prin cont. Cauta-ne utilizand datele din contact.    Bineinteles ca poti verifica starea piesei inainte de a o plati, avem si aceasta optiune. Si se mai poate si asa, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti si o ridici personal.

Montajul reprezinta un lucru foarte important atunci cand doresti ca totul sa se desfasoare fara alte accidente. Ti-a ajuns unul. Daca ai gresit la montaj, piesa nu isi recupereaza costul prin exploatare.  Ba platesti in plus. Nu vrei asa ceva. Mai bine iti trimitem un mecanic in cel mai scurt timp la punctul tau de lucru. Cunoastem unul bun de tot.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura