Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic miniincarcator Bobcat 763

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 763
Cod produs
KG23WRZM-SC
Out Of stock
Descriere
Vrei rapid un buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 763 absolut nou, fiabil si rezistent? Vrei sa ajunga daca se poate ieri? Se rezolva, boss. Cat priveste busonul, il avem deja in depozit. Stim ca se cauta foarte des, mai ales pentru gama de utilaje din care face parte si acesta al tau. De aceea suntem operativi, actionam instantaneu si iti expediem cu cele mai rapide firme de curierat de pe piata. Tu ne ceri sa fim buni. Suntem buni.

In lumea afacerilor rezista doar cei ambitiosi, cei care au un plan si il urmeaza. Cei care sunt seriosi si nu se tem de obstacole. Cei care invata permanent si nu le e rusine sa tina cont de sfaturi. Ceilalti, nah, fac arta, umplu terasele si cabinetele psihologilor cautand secretul fericirii si al succesului personal. Varsam o picatura si pentru ei. Restul il turnam in pahare cand o lucrare de mare amploare este gata. Cand tu tai panglica, noi zambim pe sub mustati, pentru ca utilajele tale reparate cu piesele de la noi au facut atat de multe lucruri bune si te-au ajutat sa reusesti.

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 763 - premiul I cu coronita!
Defectiunile sunt incercarile pentru care ne luptam aici zi de zi. Trebuie sa stii ca acestea sunt legate de procese care se desfasoara in timp, cum este uzura, sau care apar accidental, brusc si de multe ori catastrofic pentru utilaj sau sistem. Suntem o intreaga institutie de “sanatate” tehnica gata sa prelungeasca viata si activitatea utilajelor tale.

Imi spune si mie cineva ce se intampla?
Desigur, serviciul nostru de consultanta care este integral gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa piesa, primesti economie de timp, un pachet de informatii relevante si ajutatoare, precum si experienta consultantilor nostri pregatiti. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 763 este, de regula, o piesa de schimb rezistenta si fiabila, dar suntem constienti ca nu exista lucruri perfecte. De la fabrica produsul poate sosi cu defect. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie.

Daca  a venit ziua sa cauti acest buson aerisitor, tot ce trebuie sa faci e sa o comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului, pentru ca stim ca e hurry. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. Dar pot fi ridicate si personal din sediul nostru.

Montajul piesei de schimb este o etapa sensibila in reparatia unui utilaj.  De aceea iti recomandam un montaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura