Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic miniincarcator Bobcat 643

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 643
Cod produs
23MZ9B8D-SC
Out Of stock
Descriere
Iar acum apleaca-ti putin privirea asupra acestui buson aerisitor rezervor hidraulicr Bobcat 643 de la noi din depozit. Intr-o zi vei avea nevoie de el. Si nu de oricare, ci de acesta: original si fiabil. Nu facem piruete atunci cand cauti o solutie la nevoia ta. Mergem doar pe modelele premium. La fel cum este si utilajul tau adus din import. Investitia in el te-a costat multi bani, iar el trebuie sa o transforme in profit. Deci fara tratament superficial atunci cand e cazul sa ii inlocuiesti piesa defecta. Ia calea dreapta - tu ne suni, noi rezolvam.

Drumul spre rezultatele dorite este lung si niciodata neted. Iar daca il strabati singur, s-ar putea sa obosesti si sa tragi la primul popas. Si sa ramai forever acolo. Insa daca te insotesti de parteneri la fel de ambitiosi cum esti tu, calatoria nu mai este un calvar, ci doar o placere. Noi suntem partenerul tau. Drumul tau in cosmarul lucrarilor industriale si de constructii este acum luminat si liber. Si cand la orizont apare cate o bariera, nu dispera. O inlaturam. Impreuna. Si mergem mai departe.

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 643 este gata de drum!
Cateva lucruri pe care trebuie sa le stii. De pilda, dintre procesele care influenteaza puternic aparitia defectiunilor sistemelor hidraulice sunt vibratiile, autovibratiile si socurile determinate de pulsatiile pompelor, supapelor de presiune ori ale distribuitoarelor, mai ales impreuna cu neliniaritatile din regimul dinamic, precum si temperaturile si calitatea uleiurilor utilizate ca fluide de lucru.

Un pic mai mult decat atat!
Consultanta gratuita oferita de oamenii nostri este chiar mai mult decat atat, este un gest de prietenie. Lor nu le este niciodata greu sa-ti dea un sfat in plus, o sugestie, sa te sustina chiar si moral. De la ei stii in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Nu ai de ce sa te gandesti foarte mult. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru nu va ajunge decat insotita de o garantie de 6 luni pentru nedorite defecte de fabricatie. Ne referim fara doar si poate si la acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 643. Daca tu lucrezi linistit, noi suntem linistiti.

Busonul aerisitor ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur dupa ce-l comanzi. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca le acoperim pe toate. Inclusiv de a ridica piesa de la sediul nostru care are portile deschise pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Nu, nu e de la ochelari, ai citit foarte bine, noi avem inclusiv solutia pentru montaj. Daca nu cunosti vreun mecanic in care sa ai incredere iti  transmitem noi datele de contact ale  unuia foarte bun, ba chiar si ale unui atelier mecanic utilat modern. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura