Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil pentru miniexcavator Bobcat 324

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 324
Cod produs
G3BL1PFE-RA
Out Of stock
Descriere
Acest buson rezervor combustibil miniexcavator Bobcat 324 este o piesa de o fiabilitate deosebita, rezistenta si sigura. Noi ne dam seama cat de importanta poate fi alegerea unei piese pentru utilajul tau. Cauti cu nesat indicii despre durabilitatea piesei, cauti un pret corect, dar iti doresti si o componenta usor de montat.
De aceea, noi iti recomandam acest buson extra rezistent. El este realizat din cele mai moderne materii prime, este fabricat in uzinele Bobcat! Produsul nostru are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra combustibilul in interiorul acestuia. Iti facem sugestia de a proceda la inlocuirea uni buson defect, fara a continua sa exploatezi utilajul tau. Asa nu risti sa compromiti carburantul din rezervorul miniexcavatorului tau.

Acest buson rezervor combustibil miniexcavator Bobcat 324 te asteapta in depozitul nostru!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este sprijinul tau!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor miniexcavator Bobcat 324 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor combustibil pentru miniexcavator Bobcat 324 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura