Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic pentru  Bobcat V723

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat V723
Cod produs
84PWIYAO-SC
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra regasesti mii de piese de schimb. Unele sunt obisnuite, iar altele sunt cu totul si cu totul speciale. Dar, indiferent de modelul sau complexitatea produsului de care ai nevoie, utilajul tau nu va ramane intr-un colt al parcului rece. Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat V723 aflat la noi in depozit iti va asigura toate premisele unei exploatari pe termen lung, sigure si eficiente. Iti propunem, asadar, cea mai buna varianta de inlocuire. Iti promitem ca nu va da gres.

Oricarui parteneriat reusit ii trebuie o fundatie solida. O baza comuna, verificata in timp. Una din pietrele de temelie ale acesteia este keep in touche-ul. Ne dorim sa fie unul lipsit de menajamente, sincer, transparent si eficient. Abordeaza-ne de cate ori consideri ca este necesar si spune-ne verde in fata daca totul este cum am stabilit, daca este ceva ce nu decurge cum trebuie, sau daca un consultant de-al nostru nu a fost suficient de atent cu nevoia ta. Facem reglajele fine pe loc. Asa fac prietenii.

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat V723 tine la tavaleala!
Mentenanta proactiva este necesara daca vrei sa prinzi problemele din faza lor incipienta. Ea face posibila detectarea corecta a cauzelor primare care conduc la defectarile echipamentelor. De regula acestea sunt urmatoarele: zgomotul anormal, temperatura ridicata a fluidului de lucru si operarea prea lenta a sistemului.

Daca vesel se traieste, fa asa!
Tine permanent legatura cu consultantii tehnici de la ACN Piese Utilaje. Avem o echipa de consultanti excelenta. Ei stiu cel mai bine ce piesa iti trebuie si  sunt gata sa iti recomande ce e mai bun. Nu trebuie decat sa ii cauti. Sunt intotdeauna pe modulul turbo. Tine pasul cu ei si impreuna rezolvati problema. Problemele. Situatiile. Defectiunile. You name it!

Noi nu tratam relatia cu tine superficial. Ne intereseaza ce se intampla cu acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru incarcator telescopic Bobcat V723 si dupa ce a ajuns deja la tine. Daca se intampla ca aceasta sa aiba un defect de fabricatie, sa fii fara grija. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni. O vei gasi in coletul cu piesa.

Stim ca expeditia este un lucru foarte important pentru tine. Este unul din factorii care pot grabi sau incetini reparatia utilajului. Asta ar mai lipsi, sa se rataceasca pachetul undeva pe drum. Iti garantam ca a doua zi de la apel piesa ajunge la tine. Sau, de ce nu, il poti ridica direct din depozit. Poate esti prin apropiere. Oricum ar fi, ne gasesti utilizand datele din contact.

Nu toti proprietarii de utilaje au mecanici angajati. Sau poate nici nu cunosc unul. Iar masinile „are” nevoie de un montaj corect. Bine,  atunci iti recomandam noi un profesionist adevarat sau, daca reparatia e mai complexa, chiar un atelier mecanic. Din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta. Ii cunoastem pe toti.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura