Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat T35140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35140
Cod produs
AX06RST3-SC
Out Of stock
Descriere
Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat T35140 a parcurs un drum lung pana sa ajunga in depozitul nostru. A trecut printr-un proces laborios de conceptie, apoi printr-unul atent de fabricatie si, la urma, a urmat drumul cu camionul pe autostrazile Europei.  Pentru ca ne-am dorit doar piese de la marii producatori. Ii cunoastem pe toti. Stim unde sunt, stim la ce standard inalt produc si stim ca nu oricine ajunge prin birouri pe la ei. Suntem mandri de locul nostru pe piata. Vino cu noi in acest club al oamenilor care nu fac concesii calitatii.

Avem zilnic o multime de vizitatori. Fie antreprenori, fie simpli proprietari de utilaje, fie chiar oameni din competitie. Ne bucura foarte mult, insa, faptul ca vin la noi la depozit si mecanicii. Cei care asigura interfata intre piesa si utilaj. Ii vezi cum scot din buzunarul de la piept al halatului o hartie cu cateva titluri de piese si ne-o intind. Au aerul acela serios si preocupat, al specialistului sigur pe el. Cute. Nu ne intreaba daca avem produsele de pe foaie, ci ne spun doar sa le ambalam si sa le ducem la masina. Baieti de baieti!

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat T35140 iti ia pulsul utilajului!
Mare grija cu aceasta piesa mica. Ea functioneaza intr-un sistem vital al utilajului - cel hidraulic. Un element important al producerii defectiunilor, atunci cand apar, este legat de alegerea elementelor de etansare, care, pe langa calitatea materialului si compatibilitatea acestuia cu fluidul de lucru, trebuie sa aiba si o forma corespunzatoare. Trebuie sa ai grija.

Aolew, ce ma fac?
Cel mai simplu lucru posibil si la indemana - ne contactezi pe noi. Echipa noastra de consultanti este in priza pentru tine non stop. Zumzaie precum generatorul Van der Graaf. Energie pura. Ei stiu ce piesa iti trebuie, sunt pregatiti sa iti recomande tot ce e mai bun, mai fiabil si mai performant. Scrie-ne, suna-ne si problema ta este rezolvata. Zzzzz!

Pentru noi parteneriatul cu tine nu este un simplu act de vanzare cumparare. Suntem atenti la tot ce se intampla din momentul in care ne-ai solicitat si pana cand utilajul tau isi reia lucrul la capacitatea maxima. Daca se intampla ca acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru incarcator telescopic Bobcat T35140 sa aiba un defect de fabricatie, esti acoperit. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni.

La noi totul se intampla in timp real. Ne-ai solicitat azi? Ok, maine busonul aerisitor ajunge la tine. Platesti la primire. Dar nu inainte de a verifica pachetul, ai aceasta optiune. Sau il poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Suntem constienti ca nu este suficient sa-ti livram piesa. Utilajul are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic de prin zona. Desigur, la cerere, iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde te afli. Noi lucram doar cu mecanici buni. Sunt mesteri faurari.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura