Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic pentru Bobcat T35.130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35.130 T35.105SLP
Cod produs
SOPH2VR7-SC
Out Of stock
Descriere
Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat T35.130 este oricand disponibil in depozitul nostru. Avem doar stocuri cu piese originale, pentru ca stim ca ai nevoie ca activitatea ta sa decurga fara sincope din cauza pieselor de schimb. Noi nu iti oferim produse second hand, care se deterioreaza repede si nu fac din noi un furnizor serios. Ne dorim parteneriate pe termen lung, iar primul lucru care caracterizeaza acest lucru este calitatea. Adica increderea. Stim ca se castiga foarte greu si se pierde atat de repede.
Mai mult, produsul este compatibil si pentru modelul Bobcat T35.105SLP - merita!

Echipa noastra de consultanti are o multime de abilitati. Printre ele se afla si aceea de a-ti oferi argumentele ncesare deciziei pe care urmeaza sa o iei. Ei stiu exact ce iti trebuie, stiu chichitele cu care poti fi inselat de vanzatorii de second hand si iti asigura protectia fata de acestia. Pentru noi tu nu esti doar un buyer. Si nu doar un customer. Pentru noi esti un partener care vine la noi cu incredere. Iar noi facem tot ce trebuie ca sa nu o inselam.

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat T35.130 te relaxeaza
Aceasta piesa are rolul de asigura pastrarea uleiului in sistemul hidraulic si ajuta la eliminarea presiunii din sistem.

Consultanta gratuita - te lumineaza!
Informatia corecta ii da procesului de reparatie softul necesar pentru o operatiune completa. Astazi asa ne place tuturor sa ne impaunam, cu replica obosita ca “informatia costa”.  Nu este asa, adevaratul cost il platesti in lipsa ei. Cand o eviti sau o refuzi. La noi informatia nu costa nimic, este un bun comun pe care il impartim frateste cu tine. Suna-ne si consultantii nostri stiu ce sa faca.

Atunci cand pui pachetul cu acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru incarcator telescopic Bobcat T35.130 pe banc, desfa-l cu grija. Pentru ca inauntru, pe langa factura, ai si un certificat de garantie - valabil 6 luni - pentru un eventual defect de fabricatie. Este bine sa ne luam cu totii masuri de siguranta.

Facem atatea, cum o sa scapam din atentie momentul expeditiei piesei solicitate? Nici vorba de asa ceva! Colaboram cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la mine catre tine.

Nu toti proprietarii de utilaje au mecanici proprii. Sau poate nici nu cunosc unul. Iar mandrul Bobcat are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam noi un profesionist sau un atelier mecanic. Chiar din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura