Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic pentru Bobcat T35.105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35.105 Bobcat T35.105L
Cod produs
1XJATKYH-SC
Out Of stock
Descriere
A sunat telefonul, cine o fi? Este curierul. Tocmai ti-am livrat un buson aerisitor rezervor hidraulic  Bobcat T35.105. L-ai solicitat ieri iar astazi a ajuns. Este doar unul din modurile noastre de lucru prin care sa intri foarte repede in posesia piesei care iti trebuie. Lucram cu cele mai bune firme de curierat. Facem totul in asa fel incat timpii de raspuns sa fie redusi la minim, iar tu sa iti repui in lucru utilajul. Stim, beneficiarii asteapta nerabdatori sa finalizezi lucrarile. Nicio grija, ne incadram.

Stii ceva? Este un produs compatibil si pentru modelul Bobcat T35.105L - asa ca merita atentia ta!

Suntem intr-o perioada in care tara se pregateste sa se transforme intr-un mare santier. PNNR va pompa o multime de bani in lucrari de infrastructura si constructii civile. Tu ai o multime de lucrari si vei avea si mai multe. Utilajele tale sunt deja solicitate la maxim. Ce poate fi mai iritant decat sa ti se defecteze utilajul chiar in mijlocul lucrarii? Calmeaza-te, suntem aici. Cere-ne ce iti trebuie, iar consultantul nostru te va informa cu tot ce e necesar ca totul sa se termine in cel mai scurt timp. Piesa va ajunge maine, o vei monta si lucrarea ta va fi finalizata la timp. Sa vina banii, suntem pregatiti!

Buson aerisitor rezervor hidraulic  Bobcat T35.105 - piesa ce te relaxeaza!
Aceasta piesa are rolul de asigura pastrarea uleiului in sistemul hidraulic si ajuta la eliminarea presiunii din sistem.

Consultanta gratuita - te lumineaza!
Informatia corecta ii da procesului de reparatie softul necesar pentru o operatiune completa. Astazi asa ne place tuturor sa ne impaunam - cu replica obosita ca “informatia costa”.    Nu este asa, adevaratul cost il platesti in lipsa ei. Cand o eviti sau o refuzi. La noi informatia nu costa nimic, este un bun comun pe care il impartim frateste cu tine. Suna-ne si consultantii nostri stiu ce sa faca.

Atunci cand pui pachetul cu acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru incarcator telescopic Bobcat T35.105 pe banc, desfa-l cu grija. Pentru ca inauntru, pe langa factura, ai si un certificat de garantie valabil 6 luni pentru un eventual defect de fabricatie. Este bine sa ne luam cu totii masuri de siguranta.

Facem atatea, cum o sa scapam din atentie momentul expeditiei piesei solicitate? Nici vorba de asa ceva! Colaboram cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la mine catre tine.

Nu toti proprietarii de utilaje au mecanici proprii. Sau poate nici nu cunosc unul. Iar mandrul Bobcat are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam noi un profesionist sau un atelier mecanic. Chiar din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura