Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 6727475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6727475
Cod produs
OG2MVIJL-SC
Out Of stock
Descriere
Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 6727475 este una din miile de piese de schimb pe care le poti gasi la orice ora la noi in depozit. O fi mult cantitativ, dar e subtire daca nu adaugam si factorul calitativ. Fara calitate, cantitatea este doar un numar. Valoarea unei piese nu consta doar in faptul ca s-a potrivit in locas. Foarte importante sunt: materialul din care a fost conceputa, fiabilitatea, rezistenta. Noi stim foarte bine acest lucru si iti vom aduce intotdeauna busonul aerisitor cel mai bun, nu conteaza de cat de departe.

Astazi nu poti sa deschizi un buletin de stiri fara sa primesti infos despre horoscop si starea vremii. Nu stim cum functioneaza horoscopul in materie de Bobcat, dar stim ca vremea nu il poate influenta. El merge inainte si pe ploaie si pe vant, si pe ger si pe canicula. Nu il deranjeaza aceste lucruri insignifiante in mecanica. Il deranjeaza, in schimb, cand are nevoie de un buson aerisitor nou si trebuie sa-l primeasca foarte repede. Noi, ca si Bobcat, nu tinem cont de vreme. Suna, cere busonul, iar noi iti trimitem piesa.

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 6727475 - si lucrezi relaxat!
Aceasta piesa are rolul de asigura pastrarea uleiului in sistemul hidraulic si ajuta la eliminarea presiunii din sistem.

Consultanta gratuita - te lumineaza!
Informatia corecta ii da procesului de reparatie softul necesar pentru o operatiune completa. Astazi, asa ne place tuturor sa ne impaunam cu replica obosita ca “informatia costa”.  Nu este asa, adevaratul cost il platesti in lipsa ei. Cand o eviti sau o refuzi. La noi informatia nu costa nimic, este un bun comun pe care il impartim frateste cu tine. Suna-ne si consultantii nostri stiu ce sa faca.

Atunci cand pui pachetul cu acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 6727475 pe banc, desfa-l cu grija. Pentru ca inauntru, pe langa factura, ai si un certificat de garantie valabil 6 luni - pentru vreun eventual defect de fabricatie. Este bine sa ne luam cu totii masuri de siguranta.

Facem atatea, cum o sa scapam din atentie momentul expeditiei piesei solicitate? Nici vorba de asa ceva! Colaboram cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la mine catre tine.

Nu toti proprietarii de utilaje au mecanici proprii. Sau poate nici nu cunosc unul. Iar mandrul Bobcat are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam noi un profesionist sau un atelier mecanic. Chiar din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura