Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil Bobcat TL470

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
96VW5P30-RA
Out Of stock
Descriere
Iti aducem in atentia ta un buson ultra modern! Mic, compact si rezistent, iata articolul de o rezistenta deosebita. Stim ca pentru tine este intotdeauna important sa obtii piese de calitate si fiabile. Stim si ca timpul si efortul tau sunt pretioase, dar ne dorim ca toate eforturile tale sa se regaseasca intr-o buna functionalitate a utilajului tau. De aceea iti recomandam acest buson rezervor combustibil Bobcat TL470 fabricat in uzinele Bobcat!

Acest produs este executat la cele mai inalte standarde, avand la baza cele mai bune materii prime si este compatibil si cu varianta Bobcat TL470HF! Vehiculul tau are nevoie de astfel de piese calitative si de incredere. Articolul nostru are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra combustibilul in interiorul acestuia.

Acest buson rezervor combustibil Bobcat TL470 este un produs sigur!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita -alegi corect!
Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta a muncii tale. Componentele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese conform, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Garantie
Toate documentele vor fi in mainile tale! Un buson rezervor combustibil Bobcat TL470 este un articol care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livare
Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! Un buson rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Bobcat TL470 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montaj
Montajul este o actiune de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate corespunzator!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura