Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil Bobcat T3571

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T3571
Cod produs
CS9OPXH8-RA
Out Of stock
Descriere
Este foarte important, atat pentru tine dar, mai ales, pentru incarcatorul tau telescopic, ca mentinerea carburantului in interiorul rezervorului sa fie facuta perfect si fara urma de indoiala. Utilizarea busonului potrivit si de calitate va face toata diferenta. Pentru a nu supune la nici un risc investitia facuta in combustibil, dar si pentru a proteja utilajul tau, noi iti recomandam acest buson rezervor combustibil Bobcat T3571 semnat Bobcat.

Folosind componenta sugerata de specialistii nostri, vei constata ca vei putea, astfel, sa inchizi rezervorul in mod corect si vei putea pastra in perfecta siguranta combustibilul in interiorul rezervorului. Produsul nostru de top este compatibil si cu Bobcat T3571L. Aceasta piesa de schimb pe care o prezentam chiar acum este durabila, si usor de montat si intretinut.

Acest buson rezervor combustibil Bobcat T3571 este un produs din gama de varf!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este sprijinul de care ai nevoie!
Informatia corecta este jumatate din succesul unei afaceri, iar tu stii asta. In zilele noastre, peste tot unde te indrepti, informatia costa. Mai putin la noi. Aici nu numai ca ea este gratuita, dar am infiintat un intreg departament de consultanta, pregatit sa iti ofere toate detaliile tehnice!

Toate documentele ajung pe masa ta! Un buson rezervor combustibil Bobcat T3571 este un articol care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un buson rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Bobcat T3571 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul? Important pana peste poate! Nu este suficient ca piesa de schimb sa fie calitativa, montajul corect ii poate afecta, sau prelungi viata unei componente noi!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura