Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil Bobcat T2250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T2250
Cod produs
XE7YDOT9-RA
Out Of stock
Descriere
Combustibilul reprezinta o cheltuiala importanta pentru managerii de utilaje si deja multe companii au inteles nevoia, dar si importanta monitorizarii consumului de carburant, alaturi de sistemul de monitorizare al componentelor care sunt implicate direct in buna gestionare a carburantului. Acest buson rezervor combustibil Bobcat T2250 calitativ, semnat Bobcat, inchide rezervorul si pastreaza combustibilul in interiorul rezervorului.

Daca ai intrebari cu privire la mentinerea combustibilului in conditii de siguranta in interiorul rezervorului incarcatorului tau telescopic, sau daca vrei sa afli mai multe informatii despre piesele de schimb ce te pot ajuta in acest sens, noi iti stam la dispozitie prin departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita! Aici, la noi, vei gasi cele mai bune articole, ce se bucura de o rezistenta mare, iar unul dintre aceste produse este un astfel de buson!

Acest buson rezervor combustibil Bobcat T2250 este un articol premium!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita - si ai un sprijin de incredere!
Informatia corecta este jumatate din succesul unei afaceri, iar tu stii asta. In zilele noastre, peste tot unde te indrepti, informatia costa. Mai putin la noi. Aici nu numai ca ea este gratuita, dar am infiintat un intreg departament de consultanta, pregatit sa iti ofere toate detaliile tehnice!

Toate documentele ajung pe masa ta! Un buson rezervor combustibil Bobcat T2250 este un articol care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un buson rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Bobcat T2250 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul? Important pana peste poate! Nu este suficient ca piesa de schimb sa fie calitativa, montajul corect ii poate afecta, sau prelungi viata unei componente noi!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura