Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniexcavator Bobcat 435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 435
Cod produs
A6W2YK3J-RA
Out Of stock
Descriere
Dedicat miniexcavatorului tau, un produs premium, cu rol major in combaterea eficienta a vibratiilor, articolul nostru se va dovedi o alegere mai mult decat inspirata! Mergi pe mana specialistilor nostri atunci cand alegi sa achizitionezi acest tampon motor miniexcavator Bobcat 435 care te asteapta constant in depozitul nostru! Realizat din materii prime dedicate problemei pe care o combate, acest tampon se va dovedi a fi o piesa de schimb ce isi tine promisiunea: fara vibratii transmise catre sasiu!

Noi iti garantam ca utilajul tau va functiona in parametri normali, echipat cu un asemenea tampon motor. Acest articol este o creatie de exceptie, realizat din materiale de ultima generatie, atfel ca tu te poti bucura de un produs durabil, rezistent si fiabil!

Un tampon motor miniexcavator Bobcat 435 este un produs durabil!
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara cea de a amortiza vibratiile transmise de la motor la sasiu.

Gasesti servicii conexe, mereu gratuite!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! Acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un tampon motor miniexcavator Bobcat 435 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sigur si rapid! Un tampon motor pentru miniexcavator Bobcat 435 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

• Diametrul la un capat: 30,7mm
• Diametrul la celalalt capat: 23mm
• Inaltime: 73mm
• Interior conic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura