Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniexcavator Bobcat E08

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E08
Cod produs
D0KV7RAE-RA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand cei de la Bobcat au proiectat acest tampon motor miniexcavator Bobcat E08 extra rezistent, au luat in considerare anumite elemente pentru ca proiectarea sa fie eficienta pentru munca dorita. Designul piesei noastre de schimb o recomanda, cat si calitatea materialelor folosite. Tamponul prezentat acum este realizat din materiale de top, a fost conceput special pentru a absorbi vibratiile din miniexcavatorul tau.

In toate utilajele este necesara montarea de sisteme antivibrante. Ele previn uzura vehiculelor, reducand astfel costurile de intretinere. Indrazneste sa fii in top! Ajungi acolo daca iei decizii inspirate, care iti incalzesc zilele dificile de munca, asigurandu-ti succesul la fiecare pas facut de tine! Specialistii nostri iti stau la dispozitie, asa ca tu poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate. Afla toate raspunsurile cautate, chiar inainte de achizitie!

Un tampon motor miniexcavator Bobcat E08 rezistent este si alegerea ta?
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara si cea de a amortiza vibratiile transmise de la motor la caroserie.

Un pachet de servicii excelent!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un tampon motor miniexcavator Bobcat E08 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Un tampon motor pentru miniexcavator Bobcat E08 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Lungime totala: 117.5mm
• Latime (a placii metalice): 63.5mm
• Inaltime tampon: 31.3mm
• Gaura din centru: 10mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura