Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Elice ventilator pentru miniexcavator Bobcat E08

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
9OHF3EVT-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta elice ventilator miniexcavator Bobcat E08 este produsul nostru de top! Ea a fost realizata in uzine performante si updatate tehnologic, din materii prime de mare clara, fiind, astfel, rezistenta si calitativa! Ventilatorul radiatorului de racire este o componenta vitala in angrenajul responsabil cu temperaturile interne ale utilajului tau. Fara un radiator corespunzator, utilajul se va supraincalzi. Ei, bine, cine se ocupa de temperaturile radiatorului? Ventilatorul acestuia, care impinge si trage aerul cu ajutorul elicei.

Un ventilator defect al radiatorului poate duce la supraincalzirea motorului. Daca avem un utilaj care nu mai este in perfecta stare de functionare, mentenanta este obligatorie. Avem multe variante de piese de schimb, din game diverse, de la diversi producatori, asa ca alegerea corecta se afla cu siguranta in depozitul nostru!

Aceasta elice ventilator miniexcavator Bobcat E08 isi face treaba perfect!
Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. Avand rolul de a raci radiatorul utilajului tau, aceasta piesa de schimb este o componenta rezistenta si sigura! Iata o investitie sigura, care inspira incredere.

Produsele de top sunt pe rafturile noastre!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire a bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Aceasta elice ventilator pentru miniexcavator Bobcat E08 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

O elice ventilator Bobcat E08 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt al tarii te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice :
• Diametru interior - 23mm
• Diametru exterior - 300mm
• 5 pale
Trimite mesaj
Din Gura in Gura