Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Elice ventilator pentru miniincarcator Bobcat MT50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
UTR7KVX8-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta elice ventilator miniincarcator Bobcat MT50 este o piesa care duce „greul” atunci cand ne gandim la racirea radiatorului. Componenta a ventilatorului de radiator, elicea este cea care plimba aerul, racind angrenajul. Cel mai frecvent simptom al unui defect al ventilatorului radiatorului de racire este ca ventilatorul nu porneste. Daca motorul ventilatorului de racire se arde, acesta va fi, la randul lui, dezactivat.

Deoarece motoarele ventilatorului de racire functioneaza in tandem cu palele ventilatorului, pentru a trage aerul prin radiator, palele nu se vor mai invarti si nu vei avea acel flux de aer care sa raceasca motorul. Va trebui sa inspectezi problema cu atentie, si sa iei o hotarare rapid!
Poate doar elicea este problema! Fara o elice in perfecta stare, celelalte componente importante ale sistemelor de racire vor avea, si ele, de suferit!

Aceasta elice ventilator miniincarcator Bobcat MT50 este un articol de mare angajament!
Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. Avand rolul de a raci radiatorul utilajului tau, aceasta piesa de schimb este o componenta rezistenta si sigura! Iata o investitie care inspira incredere.

Servicii de top, fara costuri ascunse!
Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Aceasta elice ventilator pentru miniincarcator Bobcat MT50 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia! O elice ventilator Bobcat MT50 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt al tarii te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

Specificatii tehnice :
• Diametru interior - 23mm
• Diametru exterior - 300mm
• 5 pale
Trimite mesaj
Din Gura in Gura