Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Elice ventilator pentru miniincarcator Bobcat 463

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
LH12ZO7G-RA
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unei piese care face ca aerul sa circule, montata fiind in interiorul ventilatorului pe suportul butuc rezistent, atunci, de fapt, ai nevoie de aceasta elice ventilator miniincarcator Bobcat 463 care te asteapta pe rafturile depozitului nostru! Iata o piesa pe care noi o recomandam cu fermitate.
Dupa cum stim, un ventilator este conectat la radiator, facand posibila reglarea temperaturii acestuia. Daca ai observat, in timpul inspectiei ventilatorului, ca ceva este in neregula cu acesta sau cu elicea lui, atunci ai nevoie de un inlocuitor.

Este perfect posibil sa rezolvi problema inainte de a se agrava, achizitionand acest inlocuitor perfect, chiar de la noi. Produsul nostru este rezistent, fabricat din materii prime de top.
Perfect pregatita sa ajute la racirea radiatorului miniincarcatorului tau, aceasta elice ventilator este varianta grozava pentru tine!

Aceasta elice ventilator miniincarcator Bobcat 463 este un produs premium!
IIti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. Avand rolul de a raci radiatorul utilajului tau, aceasta piesa de schimb este o componenta rezistenta si sigura! Alege o investitie care inspira incredere.

Produse excelente, servicii de top!
Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Aceasta elice ventilator pentru miniincarcator Bobcat 463 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia! O elice ventilator Bobcat 463 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt al tarii te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

Specificatii tehnice :
• Diametru interior - 23mm
• Diametru exterior - 300mm
• 5 pale
Trimite mesaj
Din Gura in Gura