Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Elice ventilator pentru miniexcavator Bobcat E16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
CF3HRTVQ-RA
Out Of stock
Descriere
O elice ventilator miniexcavator Bobcat E16 face ca aerul sa circule, montata fiind in interiorul ventilatorului pe suportul butuc rezistent! Utilajul are nevoie ca aerul sa circule in angrenaj, si asta pentru a evita supraincalzirea, in acest caz supraincalzirea radiatorului!
Important este si ca tu sa constati la timp eventualele minusuri in functionarea componentei, asa incat, daca este cazul, sa poti interveni oportun.

Pentru a verifica starea ventilatorului, motorul trebuie sa fie oprit. Poti opri contactul si lasa vehiculul sa se raceasca. Apoi, poti inspecta utilajul pentru eventuale scurgeri in partea din fata a unitatii. Verifica si starea de sanatate a elicei de ventilator. Radiatorul tau ar putea suferi ca urmare a defectiunii elicei, ceea ce ar face ca motorul utilajului sa se incalzeasca mai repede.

Aceasta elice ventilator miniexcavator Bobcat E16 este un articol grozav!
Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. Avand rolul de a raci radiatorul utilajului tau, aceasta piesa de schimb este o componenta rezistenta si sigura! Iata o investitie sigura, care inspira incredere.

Consultanta gratuita oferita de noi este un pas spre echilibru!
Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Aceasta elice ventilator pentru miniexcavator Bobcat E16 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia! O elice ventilator Bobcat E16 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt al tarii te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

Specificatii tehnice :
• Diametru interior - 23mm
• Diametru exterior - 300mm
• 5 pale
Trimite mesaj
Din Gura in Gura