Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniexcavator Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 323
Cod produs
JXBNTRAC-RA
Out Of stock
Descriere
Controlul vibratiilor foloseste diferite dispozitive, cum ar fi izolatoare, amortizoare, placute si suporturi pentru a absorbi energia cinetica eliberata de corpurile care vibreaza, pentru a preveni ca energia sa ajunga la suprafetele adiacente. Acest tampon motor miniexcavator Bobcat 323 este exact produsul de care ai nevoie atunci cand esti hotarat sa spui un „NU” hotarat vibratiilor.

Cel mai placut lucru este sa ai toate informatiile, expuse pe masa ta, asa ca noi iti oferim suportul tehnic dat de o intreaga echipa de consultanta care iti sta la dispozitie! Afla detaliile despre acest tampon dedicat miniexcavatoarelor direct de la expertii nostri! Afla nu numai ca piesa noastra este perfect compatibila cu utilajul tau, dar si ca ea se afla la o super oferta!

Un tampon motor miniexcavator Bobcat 323 este cu adevarat durabil!
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara si cea de a amortiza vibratiile transmise de la motor la caroserie.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un tampon motor miniexcavator Bobcat 323 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Un tampon motor pentru miniexcavator Bobcat 323 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Lungime totala: 117.5mm
• Latime (a placii metalice): 63.5mm
• Inaltime tampon: 31.3mm
• Gaura din centru: 10mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura