Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniexcavator Bobcat 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 220
Cod produs
OAPQ8SKD-RA
Out Of stock
Descriere
Tampoanele, sau, asa cum mai sunt ele denumite, aceste amortizoare de vibratii sunt comune in multe vehicule si sisteme mecanice si este important sa intelegem rolul acestora, dar si cum sa le alegem doar pe cele mai performante.

Un tampon motor miniexcavator Bobcat 220 este propunerea noastra pentru tine, si asta pentru ca vrem ca miniexcavatorul tau sa ruleze silentios, fara socuri sau vibratii transmise de la motor la caroserie.

Este destul de grea munca unui operator. Necesita, de cele mai multe ori, precizie si concentrare. Nimeni nu isi doreste sa lucreze cu un vehicul, simtind toate vibratiile produse de componentele motorului, angrenate in miscari de tot felul! Piesa noastra de schimb se va dovedi o alegere perfecta, cu atat mai mult cu cat poarta semnatura Bobcat!

Un tampon motor miniexcavator Bobcat 220 este un articol fiabil si rezistent!
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara si amortizarea vibratiilor transmise de la motor la caroserie.

Cand afirmam ca oferim un pachet complet, ne tinem de promisiune!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un tampon motor miniexcavator Bobcat 220 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Un tampon motor pentru miniexcavator Bobcat 220 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Lungime totala: 117.5mm
• Latime (a placii metalice): 63.5mm
• Inaltime tampon: 31.3mm
• Gaura din centru: 10mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura