Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
AELDJYZM-SC
Out Of stock
Descriere
Pana nu demult, piesele de schimb pentru utilajele industriale si pentru constructii din import erau o raritate. Utilajele insele erau o raritate. Intrau in general produse de mana a doua de la producatori incerti sau de la falsificatori. Acum nu mai este asa. Daca vrei o bobina oprire motor miniincarcator Bobcat T190 noua, de firma si cu toate calitatile unei piese premium, fara indoiala ca o vei gasi. Si fara indoiala ca, in primul rand, in depozitul nostru. Suntem la zi cu tot ce se intampla. Daca nu ajungem noi in lumea pieselor, aducem lumea pieselor aici.

Cand am infiintat acest depozit am facut-o cu mult entuziasm, dar si cu multa naivitate. Naivitatea cutezatorului. Si nu ne este rusine sa ne amintim, pentru ca si curajul este tot un atribut al cutezatorului. Am vazut ce greu se ridica o afacere, ce greu pastrezi ce ai acumulat si, mai departe, ce greu este sa dezvolti. Dar acesta este tot farmecul - satisfactia datoriei implinite. Acum stim cum se face, putem sa te invatam atatea lucruri. Vino alaturi de noi!

Bobina oprire motor miniincarcator Bobcat T190 a sosit!
Aceasta electrovalva intreprinde o actiune directa asupra motorului, avand rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea acestuia. Este o piesa de mici dimensiuni si delicata. Iti recomandam sa nu torsionezi sau sa indoi adeseori firele pentru ca se pot rupe.

Cumpara de la noi si scapi de probleme!
Daca nu esti foarte sigur de datele tehnice ale piesei de schimb sau daca se potriveste utilajului tau, contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate cunostintele necesare ca sa te lamureasca. Ei iti vor oferi toate informatiile si intr-un mod complet, pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit.

Bobina oprire motor pentru miniincarcator Bobcat T190 cumparata de la noi acopera toata gama ta de solicitari in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Conditiile de livrare sunt definitorii. Stim ca de multe ori este pentru tine criteriul numarul 1 dupa care iti faci alegerile. Iata de ce noi efectuam livrarea prin cele mai bune servicii de curierat. Primesti acest solenoid miniincarcator Bobcat T190 in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, il poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Nimic mai simplu.

S-ar putea sa stii deja asta - montajul este un moment important inainte ca utilajul tau sa inceapa iar munca sa importanta. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine. Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura