Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
G9NJIER6-RE
Out Of stock
Descriere
Bobina miniincarcator Bobcat T190 disponibila la noi in depozit! Electrovalva este o piesa de motor, la o calitate superioara, care ii va conferi motorului puterea de a functiona la capacitate maxima. Ca orice alta piesa de schimb, acest solenoid rezista in timp doar daca este intretinut corespunzator. Intretinerea pieselor de schimb ar trebui sa constituie pentru tine prioritatea principala. La fel ca in cazul plantelor ce necesita o anumita rutina, la fel se intampla si cu piesa de schimb.

Daca vrei performanta, trebuie sa ne cunoastem!
Atunci cand timpul te preseaza, iar problemele te asteapta la colt, este important sa retii ca noi iti suntem alaturi. Cand te afli sub presiune, este destul de greu sa identifici o solutie eficienta care sa te salveze din impas. Contacteaza-ne la unul dintre numerele de telefon pe care le gasesti pe site-ul nostru si noi venim cu solutii pentru problemele cu care te confrunti.
Bobina pentru miniincarcator Bobcat T190 este responsabila de oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Pe scurt, fara o bobina optim functionala, motorul nu este el insusi.

Serviciul de consultanta gratuit!
Problemele pot aparea oricand, oriunde! Insa important este sa nu le lasi sa-ti afecteze entuziasmul si afacerea. Cu ajutorul nostru, solutiile sunt foarte usor de gasit. Serviciul nostru de consultanta gratuit iti ofera o personalizare a solutiilor in functie de utilajul pe care il detii. Mai mult, alaturi de noi o sa beneficiezi de o identificare corecta si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte te afli. Stim ca pentru tine timpul inseamna bani, tocmai de aceea am dezvoltat inca de la inceput acest serviciu.

O bobina miniincarcator Bobcat T190 vine insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.
Stim ca pentru tine, timpul inseamna bani. Tocmai din acest motiv, bobina comandata de tine va ajunge in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Contacteaza-ne sau depune o cerere pe site-ul nostru. Daca timpul te preseaza si nu ai posibilitatea de a astepta, te invitam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, ne cunoastem si putem sa-ti prezentam depozitul nostru! Alegerea este a ta.

Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces important. Parerea noastra este ca ar trebui sa te orientezi doar catre specialisti. Nu iti lasa utilajul pe mainile oricui. De asemenea, sa stii ca ne poti contacta, iar noi iti sarim in ajutor. Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!

Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 mm distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura