Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 732

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 732
Cod produs
YJDAG2HB-SC
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca, in urma reparatiei, utilajul tau sa performeze la fel ca in ziua achizitionarii lui, este foarte clar ca ai nevoie de un rulment planetara miniincarcator Bobcat 732 original. Unul nou si rezistent. Sa stii ca, uneori, acesta vine de foarte departe. Il cautam indiferent unde se afla, pentru ca el sa ajunga in mecanismul utilajului tau cat mai repede si sa-l puna din nou la treaba. Lucreaza cu noi si parcul tau de masini va avea suportul celor mai bune solutii.

Poate ti-am mai spus, cuvantul client poate functiona la un magazin de marfuri generale. Sau la un salon de infrumusetare. Sau la o banca de retail. Noi credem, insa, ca relatia cu tine inseamna mai mult decat atat. Tu nu ai nevoie de orice marfa sau de orice bun de consum. Asa cum activitatea ta nu foloseste masini si utilaje care se gasesc la fiecare colt.

Noi nu avem in mintea noastra clienti, ci parteneri. Tinem tot timpul aproape, schimbam informatii. Noi stim de la tine ce e nou, ce se schimba in comportamentele din piata, tu primesti de la noi suport si produsele de care ai nevoie. Credem mult in parteneriatul cu tine.

Alege rulment planetara miniincarcator Bobcat 732 - alege o piesa de calitate!
Stiai ca pana si banala apa poate sa aiba un impact negativ asupra unui rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 732 atunci cand lucreaza? Ii poate afecta durabilitatea si favorizeaza aparitia ruginii. Mai ales daca piesa ta nu este verificata din cand in cand si bine lubrifiata. Ca sa eviti o asemenea situatie, efectueaza controalele de rutina si descopera punctele de scurgere. Nu le neglija. Ca sa iti fie bine.

Consultanta smart!
Am spus-o mereu si o repetam - ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Consultantii nostri sunt nerabdatori si instruiti ca sa te asculte si sa te indrume. Au raspuns la orice intrebare si o solutie la orice problema legata de lumea pieselor de schimb. Poate fi legata de piesa in sine, de provenienta ei sau de cat de performanta este. Poate fi legata de modalitatea de expediere. Sau chiar de identificarea unui mecanic bun. Poate pe cel mai bun. Intreaba-ne consultantii. Problema este rezolvata.

Nu trebuie sa ai grija cazului neprevazut in care acest rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 732 pe care ti l-am trimis are un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita 100%. Rulmentul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie valabil in primele 6 luni, dupa achizitie.

Time is money spune zicala ultracunoscuta din mediul de afaceri. Tocmai din acest motiv, avem pe masa toate solutiile in ceea ce priveste livrarea. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar un astfel de rulment roata va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Daca nu esti sigur cum sa montezi acest rulment planetara miniincarcator Bobcat 732 pe utilajul tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Avem agenda plina. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme nefolosita.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura