Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 731

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 731
Cod produs
YKMBUZXW-SC
Out Of stock
Descriere
Cautam mereu sa imbunatatim oferta noastra de piese de schimb. Astfel, atunci cand cauti un rulment planetara miniincarcator Bobcat 731 sa nu fie nevoie sa incerci in alta parte. Vrem sa-ti oferim, pe langa paleta de produse, si siguranta ca alegandu-ne pe noi ai facut cea mai buna investitie. In bani, in timp si in calitate. Faptul ca ai apelat la noi ne incredinteaza ca suntem pe drumul cel bun.

Ceea ce ne place sa vedem si cautam la furnizorii nostri, atunci cand ne contacteaza ca sa incheiem deal-uri, este profesionalismul echipei cu care vorbim. Din gesturile lor, din modul cum stapanesc informatia si ne-o transmit, din seriozitatea cu care se prezinta la intalniri. Incercam sa invatam de la ei lucrurile bune si sa evitam erorile pe care le fac in toiul negocierilor. Si cel mai mult ne intereseaza modul in care suntem tratati. Vrem sa fim pentru tine echipa profesionista cu care vrei sa lucrezi. Unica.

Rulment planetara miniincarcator Bobcat 731 la un click distanta! Investeste in viitorul utilajului tau!
O posibila problema cu care se poate confrunta un rulment planetara pentru miniincarcator Bobcat 731 o reprezinta particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Ce trebuie sa faci: evita acumularea de resturi; efectueaza controale de rutina; descopera punctele de scurgere. Este un sfat bun. Gratuit. Ca sa iti fie bine.

Piesele noastre trec testul calitatii cu brio!
Am gandit de la inceput ca sa-ti oferim serviciul de consultanta gratuit. Vrem sa fim mai mult decat un furnizor, vrem sa iti fim partener. Contacteaza-ne cu toata increderea. Colegii mei iti ofera: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem cu tine zi de zi.

Nu trebuie sa ai grija cazului neprevazut in care acest rulment ax planetar miniincarcator Bobcat 731 pe care ti l-am trimis are un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita 100%. Rulmentul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie valabil in primele 6 luni, dupa achizitie.

Acest rulment roata de care ai nevoie acum poate ajunge la tine in cel mai scurt timp. Daca ne-o ceri astazi dimineata, maine piesa de schimb este la tine. Nu trebuie decat sa completezi comanda. Transportul ei dureaza, asadar, doar 24 de ore. Nu trebuie sa le platesti decat atunci cand iti sunt inmanate de catre curier. Poti verifica si continutul pachetului inainte. Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Daca nu esti sigur cum sa montezi acest rulment planetara miniincarcator Bobcat 731 pe utilajul tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Avem agenda plina. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme nefolosita.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura