Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S550
Cod produs
93U2Q07F-SC
Out Of stock
Descriere
Sa nu crezi ca un rulment roata miniincarcator Bobcat S550 este o piesa insignifianta. Cand ai nevoie de ea, devine cea mai cautata piesa de pe pamant. Dar chiar si daca nu ai nevoie acum, e bine sa stii ca, desi functioneaza pe principii fizice descoperite cu multa vreme in urma, ea inglobeaza cea mai noua tehnologie.

Poate e un obiect mic, dar otelul din care e facuta este cel mai bun si rezistent astazi. Lubrifierea se face cu vaseline care isi pastreaza calitatea mult timp. Si, desigur, cel mai important, o avem in depozit. Este disponibila. Cere si ti se va da.

Unul din principiile dupa care ne ghidam in activitatea noastra este respectul. Tratam fiecare cerinta a ta cu respect si intelegere. Stim ca nu ne suni pentru un simplu cheap chat, ci pentru ca te arde si ca ai nevoie iute de o piesa de schimb. Daca nu stii exact care, consultantul nostru ti-o va indica exact pe aceea care iti trebuie. Sfatul e gratuit, desigur.

Daca ai nevoie de ea “ieri”, facem tot posibilul ca sa o primesti “ieri”. Daca ai nevoie si de cineva care sa iti asigure montajul, tot noi suntem aceia care iti recomandam unul. Totul din respect pentru munca ta.

Rulment roata miniincarcator Bobcat S550 - calitatea sa este pe masura asteptarilor tale!
O problema curenta cu care se confrunta un rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S550 este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ii pot deteriora suprafata si ii pot scurta durata de viata. Poate face rau chiar si apa. Ce trebuie sa faci: evita acumularea de resturi, prin controale de rutina, si descopera punctele de scurgere. E doar un sfat. Si mai avem. Gratuit. Ca sa iti fie bine.

Consultanta cu prietenie!
Intr-o afacere sanatoasa, lucrurile se rezolva pas cu pas. Unii pasi sunt mai facili, altii mai dificili. Nu te lasam singur pe drumul dezvoltarii tale. Ai tot timpul ca insotitor de incredere un membru al echipei noastre de consultanti. El este alaturi de tine, absolut fara nicio obligatie financiara din partea ta. Il gasesti oricand  disponibil pentru a te ajuta si a reusi.

Noi iti oferim pentru acest rulment ax planetara un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija, nu vei plati niciodata pentru erori care nu iti apartin.

Livram acest rulment planetar miniincarcator Bobcat S550 oriunde in tara. Pentru o colaborare placuta si de durata, iti oferim posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate si nu numai, nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie. Noi iti punem la dispozitie atelier mobil sau mecanici iscusiti, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care ii soliciti.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura