Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit rulment + O-ring Bobcat 6667754

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6667754
Cod produs
CJL4WKE7-E
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unui kit rulment + O-ring Bobcat 6667754 si nu stii unde sa il gasesti? Care poate fi furnizorul tau de incredere? Unde gasesti piesele de care ai nevoie mereu pe stoc? Raspunsul cautarilor tale suntem noi! In depozitul nostru gasesti la orice ora absolut toate componentele de care ai nevoie pentru utilajul tau! Un astfel de rulment hidromotor este o piesa de o fiabilitate deosebita, rezistenta si sigura. De aceea iti recomandam acest rulment mars, tocmai fiindca el este extra rezistent.

Rulmentii de transmisie finala mentin componentele aliniate si in pozitia corecta, reduc frecarea, transfera sarcinile si reduc uzura suferita de alte piese. Pentru a face acest lucru in mod eficient, necesita o lubrifiere corespunzatoare - iar un lubrifiant contaminat este principala cauza a defectarii angrenajului hidromotorului, nemaivorbind chiar de rulment!

Un kit rulment + O-ring Bobcat 6667754 - un produs fiabil!
De ce iti recomandam un astfel de produs? Ne bazam chiar pe calitatile si rezistenta articolului prezentat. Acest rulment este o componenta de care utilajul tau are nevoie. Achizitionand aceasta piesa, nu dai gres! Asigura un montaj ca la carte si o lubrifiere corespunzatoare!

Servicii perfecte, fara costuri ascunse!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Un astfel de kit rulment + O-ring Bobcat 6667754 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu!
Un asemenea kit rulment + O-ring Bobcat 6667754 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• Radial 16019
• Are si distantier cu oring
• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime (grosime) = 95 x 145 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura