Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator AS-PL UD18515A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AS-PL UD18515A
Cod produs
A7PQDBFH-RE
Out Of stock
Descriere
Mizeaza pe acest alternator AS-PL UD18515A intrucat vei avea doar de castigat! Fiecare piesa de schimb, din depozitul nostru, a fost prelucrata in cele mai bune conditii, din materiale de calitate. Intrucat sunt desavarsite din orice punct de vedere, piesele noastre de schimb vor rezista, temeinic, alaturi de utilajul pe care il detii. Stim ca iti doresti ca utilajul tau sa functioneze la capacitate maxima, zi de zi! Tocmai din acest motiv, la noi vei gasi piese de schimb curajoase, puternice, performante si rezistente. Alege intelept!

Nu le permite problemelor sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit! Desi acestea isi pot face simtita prezenta atunci cand iti este lumea mai draga, solutii exista. Daca intampini dificultati in ceea ce priveste identificarea unei solutii eficiente si rapide, nu ezita sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii. Echipa noastra te va ajuta sa gasesti solutia potrivita pentru problema cu care te confrunti, intr-un timp util! Nu trebuie sa iti mai faci griji!

Acest alternator AS-PL UD18515A promite sa ajunga, la tine, cat mai repede cu putinta!
Piesele de schimb formeaza un intreg ce ii confera utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a duce la bun sfarsit orice activitate. Acest model de alternator AS-PL UD18515A are responsabilitatea de a transforma energia mecanica, furnizata de catre motor, in energie electrica. Mai mult, constituie o sursa de energie pentru diversi consumatori ai vehiculului, si anume:
• Sistemul de climatizare
• Sistemul audio
• Claxonul
• Luminile, etc.

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Prin infiintarea serviciului gratuit de consultanta, ne dorim sa le fim alaturi, tuturor, clientilor nostri. Astfel, vei beneficia de: o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Stim cat de important este timpul pentru tine! Tocmai din acest motiv, noi raspundem prompt! Faci parte din echipa noastra!

Acest alternator AS-PL UD18515A dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni! In cazul in care, piesa de schimb prezinta defectiuni din fabrica, nu ezita sa ne contactezi, fara griji.

Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere, pe site-ul nostru, iar acest alternator AS-PL UD18515A va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Mai mult, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Stim cat de presant poate fi timpul! Cu ocazia asta, facem cunostinta, iti prezentam depozitul, iar tu iti ridici singur piesa de schimb. Te asteptam!

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este important sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! In plus, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de mecanici, priceputa, care abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau.

Specificatii tehnice
• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura