Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator AS-PL UD02600A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AS-PL UD02600A
Cod produs
MIPDQFTS-RE
Out Of stock
Descriere
Tips&tricks despre acest alternator AS-PL UD02600A si rolul sau fundamental! Atunci cand vine vorba de achizitionarea unor piese de schimb, este important sa te orientezi catre cele ce dau dovada de o calitate la nivel inalt. Echipat corespunzator, utilajul tau va fi capabil sa mute muntii din loc. Despre alternatorul nostru, ar fi multe de spus. Acesta a fost prelucrat din materiale de calitate si rezistente, in conformitate cu tehnicile moderne. Calitatea acestuia este de necontestat!

Intrucat colaboram cu furnizori de incredere, toate piesele de schimb, din depozitul nostru, sunt fara cusur. La noi, vei gasi doar ceea ce este mai bun! Performante, calitative, puternice si fara compromisuri, piesele noastre de schimb abia asteapta sa demonstreze de ce sunt capabile. Nu-ti mai irosi timpul, banii si energia cu piese de schimb total nepotrivite. Alege-le pe cele mai bune, iar utilajul tau iti va multumi. Totul se invarte in jurul pieselor de schimb!

Acest alternator AS-PL UD02600A va rezista, temeinic, alaturi de utilajul pe care il detii!
Piesele de schimb formeaza un intreg ce ii confera utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a duce la bun sfarsit orice activitate. Acest model de alternator AS-PL UD02600A are responsabilitatea de a transforma energia mecanica, furnizata de catre motor, in energie electrica. Mai mult, constituie o sursa de energie pentru diversi consumatori ai vehiculului, si anume:
• Sistemul de climatizare
• Sistemul audio
• Claxonul
• Luminile, etc.

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Prin infiintarea serviciului gratuit de consultanta, ne dorim sa le fim alaturi, tuturor, clientilor nostri. Astfel, vei beneficia de: o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Stim cat de important este timpul pentru tine! Tocmai din acest motiv, noi raspundem prompt! Faci parte din echipa noastra!

Acest alternator AS-PL UD02600A dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni! In cazul in care, piesa de schimb prezinta defectiuni din fabrica, nu ezita sa ne contactezi, fara griji.

Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere, pe site-ul nostru, iar acest alternator AS-PL UD02600A va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Mai mult, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Stim cat de presant poate fi timpul! Cu ocazia asta, facem cunostinta, iti prezentam depozitul, iar tu iti ridici singur piesa de schimb. Te asteptam!

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este important sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! In plus, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de mecanici, priceputa, care abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau.

Specificatii tehnice
• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura