Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator AS-PL A3497S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AS-PL A3497S
Cod produs
FW6DOCPJ-RE
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau va fi incantat de prezenta acestui alternator AS-PL A3497S in structura sa! Pe rafturile, din depozitul nostru, sunt prezente mii de piese de schimb, a caror calitate superioara nu poate fi contestata. Fabricate intr-un cadru modern, ce respecta standardele noi, piesele noastre de schimb sunt pregatite sa contribuie la performanta utilajului pe care il detii. Toate drumurile te aduc catre piesele noastre de schimb! Avem tot ceea ce ii trebuie, utilajului tau, pentru a fi cel mai bun!

Contacteaza-ne, cu incredere, atunci cand simti ca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui. Avem o echipa foarte bine pregatita, ce te va sfatui asa cum stie mai bine. Sub presiunea timpului, este greu sa-ti dai seama ce solutie ar fi mai potrivita. Dar cu ajutorul nostru, vei identifica solutia eficienta si rapida de care ai nevoie. Mai mult, iti vom raspunde prompt pentru ca stim cat de important este timpul! Suntem alaturi de tine, oricand si oriunde!

Acest alternator AS-PL A3497S este adeptul succesului! Nu face rabat de la calitate!
Piesele de schimb formeaza un intreg ce ii confera utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a duce la bun sfarsit orice activitate. Acest model de alternator AS-PL A3497S are responsabilitatea de a transforma energia mecanica, furnizata de catre motor, in energie electrica. Mai mult, constituie o sursa de energie pentru diversi consumatori ai vehiculului, si anume:

• Sistemul de climatizare
• Sistemul audio
• Claxonul
• Luminile, etc.

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Prin infiintarea serviciului gratuit de consultanta, ne dorim sa le fim alaturi, tuturor, clientilor nostri. Astfel, vei beneficia de: o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Stim cat de important este timpul pentru tine! Tocmai din acest motiv, noi raspundem prompt! Faci parte din echipa noastra!

Acest alternator AS-PL A3497S dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni! In cazul in care, piesa de schimb prezinta defectiuni din fabrica, nu ezita sa ne contactezi, fara griji.

Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere, pe site-ul nostru, iar acest alternator AS-PL A3497S va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Mai mult, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Stim cat de presant poate fi timpul! Cu ocazia asta, facem cunostinta, iti prezentam depozitul, iar tu iti ridici singur piesa de schimb. Te asteptam!

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este important sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! In plus, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de mecanici, priceputa, care abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau.

Specificatii tehnice

• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura