Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata planetara pentru tractor Case MX150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MX150
Cod produs
GJNFUAWP-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata planetara Case MX150 te asteapta nerabdatoare in depozitul nostru! Prelucrata cu grija, atentie si iscusinta, din materiale calitative si rezistente, cu aceasta piesa de schimb nu vei da gres.

Saiba noastra danturata vine la pachet alaturi de garantia ca va rezista, temeinic, alaturi de utilajul pe care il detii. Avand in vedere volumul intens de munca, la care iti supui utilajul zi de zi, acesta are nevoie de prezenta unor piese de schimb calitative si puternice. Ofera-i doar ceea ce este mai bun!

Cu cat ai mai multa grija de starea de sanatate a pieselor de schimb, cu atat acestea ii vor fi alaturi utilajului tau, pe termen lung! Piesele de schimb nu au fost facute sa reziste o vesnicie.

Asa cum sugereaza si producatorul, acestea au nevoie de o rutina de ingrijire foarte bine pusa la punct. Inainte de inceperea programului de munca, este indicat sa le verifici pentru a te asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Fii precaut!

Cu piesele de schimb potrivite, utilajul tau va munci fara intrerupere!

Fiecare piesa de schimb, din structura unui utilaj, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate diferita. Prin intermediul acestor responsabilitati, piesele de schimb contribuie la buna functionare a utilajului.

Astfel, aceasta saiba danturata planetara Case MX150 se monteaza la puntea din fata, avand urmatoarele responsabilitati:

• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!
Tinem la fiecare client care a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi iti vom raspunde prompt. Stim ca, intotdeauna, esti pe graba!
Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Suntem o echipa!

Aceasta saiba danturata planetara Case MX150 vine insotita de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Pentru a comanda aceasta saiba danturata planetara pentru tractor Case MX150 trebuie sa ne contactezi telefonic sau sa completezi o cerere pe site-ul nostru. Ulterior, coletul va fi pregatit si va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui curier. Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii din domeniu. Au existat fel si fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur. Mai mult, sa stii ca poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura