Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
Y8KRFPW2-RE
Out Of stock
Descriere
Un astfel de kit garnituri miniincarcator Bobcat 773 te asteapta nerabdator in depozitul nostru! Forta de care da dovada utilajul tau, zi de zi, se datoreaza pieselor de schimb din componenta sa. In domeniul in care tu iti desfasori activitatile, calitatea si atentia pentru detalii fac diferenta. Documenteaza-te inainte de a alege piese de schimb pentru utilajul pe care il detii. Este important sa cauti piese de schimb in functie de marimea utilajului, fiind atent in acelasi timp si la materialele din care au fost prelucrate respectivele piese. Apeleaza-ne cu incredere pentru mai multe detalii!

Atunci cand lucrezi din pasiune, task-urile pe care trebuie sa le rezolvi vor fi floare la ureche. Si noi lucram din pasiune! Ne fascineaza acest univers al pieselor de schimb. Motiv pentru care avem raspunsuri pentru toate intrebarile care te macina. Avem o echipa foarte bine pregatita, care abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau! Suntem la un apel distanta!

Cu noi nu exista limite! Te ajutam cu orice piesa ai nevoie!
Fiecare piesa de schimb este special conceputa pentru a imbunatati un anumit aspect ce tine de functionarea utilajului. Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat 773 a fost special conceput pentru cilindrul de basculare/ inclinare cupa.

Te indrumam cu entuziasm, indiferent de problema!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam un astfel de serviciu pentru a-ti oferi beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Pentru noi, nevoile tale si ale utilajului reprezinta o prioritate. Motiv pentru care, alaturi de noi vei avea doar de castigat! Astfel, beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.

Acest kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 773 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta se aplica pentru defectiunile din fabrica.

In ceea ce priveste livrarea, lucrurile sunt simple! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest kit garnituri miniincarcator Bobcat 773 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, iti oferim si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb poate fi privita drept o sabie cu doua taisuri. Pentru a evita deteriorarea prematura a unei piese de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Mai mult, ne poti contacta! Avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Piulita H = 38mm
• 3 oringuri
• 3 garnituri
• 1 simering
Trimite mesaj
Din Gura in Gura