Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 773
Cod produs
2CTYJPHW-SC
Descriere
Aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat 773 este doar un element din puzzle-ul complex al sistemului hidraulic al utilajului tau. Printre sute de furtune, cuplele au locul lor decisiv. Fara ele, poza finala este stirba. Iar in termeni tehnici, este si nefunctionala. Fara cuple, ansamblul tehnic ar fi doar o gramada de obiecte din metal si plastic. Cuplele bine alese transforma corpul inert intr-o masina plina de viata. Construim impreuna acest puzzle al performantei in bussines.

Cunosti cupla aceea hidraulica care leaga furtunele? Ei bine, asa sunt si destinele noastre, cuplate. Nu exista destine exclusiv individuale, nu exista destine straine de alte destine, nu exista destine neinfluentate de alte destine. Nu exista business care creste singur, care nu tine cont de piata, de fluxuri, de competitie, de mediul legislativ. Destinul unui business este legat de celelalte afaceri. Degeaba ai parc, daca nu ai contracte. Degeaba ai contracte, daca nu ai autorizatii. Degeaba ai autorizatii, daca nu ai utilaje functionale. De celelalte te ocupi tu. De utilaje ne ocupam noi. Avem destin bun, lucram si la al tau.

Cupla hidraulica atasament Bobcat 773 isi arata muschii!
Aceasta cupla se foloseste pentru conectarea diverselor accesorii folosite in sisteme, cum ar fi furtunele hidraulice. Este construita din materiale specifice. Datorita acestora raspunde foarte bine la atacurile chimice si corozive, prezentand o rezistenta si fiabilitate superioare.

Consultanta fara vacanta!
Business-ul industrial presupune echilibrul a mii de variabile si necunoscute. Una dintre ele este procesul de revizie&reparatii. Aceasta presupune identificarea problemelor si achizitia de piese de schimb necesare. Este nevoie ca ele sa fie compatibile cu utilajul tau, sa beneficieze de un montaj corect, si, mai ales, sa fie insotite de toate informatiile legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent. Suna ca si cum ai suna acasa.

Este important ca impreuna cu aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat 773 tu sa primesti toata documentatia necesara. Si nu ne referim doar la facturi sau la documentele de transport. Ci si la certificatul de garantie pentru defectele de fabricatie care le va insoti. Este valabil 6 luni.

Livrarea pieselor noastre decurge operativ, rapid si in siguranta. Ca si cum ai turna linistit intr-un pahar cu apa. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat.  Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Ba chiar o poti ridica direct din depozit. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Pentru a evita defectiunile neasteptate sau alte incidente neplacute, asigura-ti montajul cu piese de schimb doar cu specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea surubelnitei stea si, astfel, nu-ti vor face nefacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura