Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
7RPGFKLJ-SC
Out Of stock
Descriere
Suntem nerabdatori ca aceasta mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat 773, aflata la noi in depozit, sa puna din nou pe picioare sistemul hidraulic al utilajului tau. Se va potrivi fara doar si poate. Piesele noastre de schimb sunt compatibile, pentru ca sunt construite de ingineri creativi de la cele mai renumite fabrici din lume. Ei concep aceste produse cu multa inteligenta si pasiune. Iar acestea ajung si la utilajul tau. Uite, monteaza mufa acum. Iar masina va porni din nou fara sa tuseasca.

Fiecare utilaj are muzica lui. Dupa atatea luni si ani de exploatare, fiecare conducator isi va recunoaste utilajul dintr-o mie. O va face cu ochii inchisi si cu mainile legate la spate. El va auzi primul daca muzica suna fals, daca refrenul e din alt cantec, sau daca o da in manele. Inseamna ca utilajul are sau este pe cale sa o ia razna. Suna la noi. Avem dirijori talentati, stiu exact unde sa umble si ce coarde sa atinga. In curand, utilajul tau va canta din nou Oda Bucuriei pe santierul efervescent.

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat 773 ne aduna impreuna
Fiecare piesa de schimb are rolul ei bine definit. Aceasa mufa se foloseste pentru conectarea diverselor accesorii folosite in sisteme, cum ar fi furtunile hidraulice. Corpul metalic nichelat asigura anti-coroziune si anti-contaminare.

Consultanta gratuita, se stieee!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este gandit astfel incat sa fie in ton cu vremurile. Astazi informatia nu mai costa, in schimb te costa mult lipsa ei. O informatie neverificata si falsa, te face sa iei decizii proaste. La fel ca si sursa ei. Noi suntem sursa sigura. Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine si in cunostinta de cauza. Sunt operativi, destepti si pasionati. Si, da, chiar nu costa nimic.

Sa nu ai nicio indoiala in ce priveste aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat 773 pe care o cumperi de la noi. Atat ea, cat si toate celelalte produse pe care le comercializam, detin un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fie bine.

Livram rapid si nu facem exceptii.  Lucram cu cele mai renumite firme nationale de curierat rapid. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde te-ai afla in Romania si platesti la primire. Economisesti, astfel, timp, nervi si bani. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Desigur o o poti ridica direct din depozit, esti binevenit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Utilajele grele, in ciuda dimensiunilor lor, sunt concepute astfel incat sa poti interveni relativ simplu asupra lor. Nu e nicio filosofie cand e sa le demontezi. Totusi, e bine sa nu experimentezi simplitatea daca nu ai pregatire in mecanica. Cauta mai bine un specialist versat in aceasta meserie.  Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta. Si tie incasarile.

Specificatii

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura