Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
5M60VHE9-SC
Out Of stock
Descriere
Probabil ca toate shop-uletele folosesc expresia „aceasta mufa cuplare rapida atasament Bobcat T750 se gaseste de acum si la noi”. Tot ce este posibil, desi la unii e de n-ar mai fi. Caci aduc niste saracii de nu urnesc nici macar o caruta. Ceea ce-i sigur este ca in depozitul nostru gasesti aceasta piesa oricand. Si e o varianta premium, nu jucarie. Iar consultanta noastra de specialitate este gratis. Si preturile sunt super ok. Si posibilitatile de livrare sunt diversificate. Pe barosaneala!

Nimeni nu se naste invatat, desi unii se poarta de parca asa ar fi. Nu e, toti o luam de la zero. De la zero o iau si elevii, de la zero au luat-o candva si profesorii. Dar ei au crescut si le-a placut sa invete. Noi am invatat de la ei, iar acum echipa noastra de consultanti este una dintre cele mai competitive de pe piata. Ei stiu din prima despre ce este vorba atunci cand ii apelezi si iti ofera cele mai bune solutii.  Este o reala placere sa vorbesti cu ei. Mai ales ca nu te lasa cu ochii in soare. Ei te invata.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat T750 - eterna Terra Nova!
Aceasta mufa cuplare este o piesa plina de calitati. Corpul metalic nichelat asigura anti-coroziune si anti-contaminare. Toate filetele sunt acoperite cu etansant. Este acea legatura rapida intre furtune, este realizata din material extra rezistent. Ai toate motivele sa o comanzi chiar acum.

Ti-a batut primavara in geam!

Atunci cand ai luat legatura cu consultantii nostri. Ti-au gasit pe loc solutia la problema. Si te-ai linistit pe loc cand ai aflat de pretul ultra prietenos. Apoi ai aflat ca serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si ca iti mai putem oferi:

• Identificare corecta a problemei
• Orientare catre nevoile tale legate de calitate, pret si viteza de executie
• Solutii personalizate
• Recomandari verificate pentru montaj

Aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat T750 cumparata de la noi este un produs absolut nou. Desigur si original. Poate ascunde, dar foarte rar, un viciu de fabricatie care sa il faca nefunctional. De aceea iti vom trimite si un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie valabil 6 luni de zile.

Livram oriunde in tara, in orice colt. Comanda se face simplu, fie telefonic, fie scriindu-ne o scrisorica electronica. Piesa solicitata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia este urgenta, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montajul poate fi, fie o simpla operatiune cu final fericit, fie un esec total. Depinde doar de cat de serios tratezi momentul. Te sfatuim sa eviti improvizatiile, chiar daca esti tentat sa le faci. Nu stii niciodata ce iese, dar aproape intotdeauna nimic bun. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, trimitem noi.

Specificatii
Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura