Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat S595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S595
Cod produs
8DJ73UNG-SC
Out Of stock
Descriere
Unele piese de schimb solicita un nivel ridicat de complexitate. Desi par mici si oarecare, ele indeplinesc functii majore. Cum este si aceasta mufa cuplare rapida atasament Bobcat S595 pe care o avem in depozit. Are nevoie de o fabricatie perfecta pentru ca asigura cuplaj etans. De aceea are nevoie si de un montaj atent. Adica de un mecanic pregatit in ton cu evolutia tehnologica. Noi il cunoastem. Cand va fi cazul, il vom contacta pentru tine. Nu te lasam la greu.

Un depozit unic in Romania nu a existat. A existat numai generozitatea de a imparti lucruri pe care le stiau numai angajatii lui. Pentru ca pe poarta intrau doar produse de cea mai buna calitate.  Pentru ca niciun client nu pleca nemultumit de acolo. Pentru ca existau timp si disponibilitate pentru oricine il vizita. Pentru ca nu te lasau pana nu iti rezolvau problema. Pentru ca fara ei nu erai nici tu. Si pentru ca trebuia sa poarte un nume i s-a spus ACN.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat S595 pe metereze!
Fiecare piesa de schimb este insotita de instructiuni bine stabilite. Este bine sa le studiezi cat de cat, pentru a avea o viziune de ansamblu asupra sistemului hidraulic al utilajului tau. De exemplu, este bine sa stii ca aceasta mufa este conceputa dintr-un material super rezistent si asigura legatura dintre furtunele hidraulice. Corpul ei metalic nichelat o protejeaza de coroziune si de contaminare.

Astai-i hora ACN!
Daca nu esti foarte sigur de datele tehnice ale piesei de schimb sau daca se potriveste utilajului tau, contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate cunostintele necesare ca sa iti lumineze neintelegerea.  Ei iti vor oferi toate informatiile pe limba ta, nesofisticat, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit. Suna si pune-i la incercare. Vei avea o surpriza placuta.

Mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat S595 cumparata de la noi acopera toata gama ta de exigente in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Mai mult decat suficient.

Conditiile de livrare sunt la fel de importante ca si piesa de schimb in sine. Iata de ce noi efectuam expeditia cu cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Intotdeauna simplu.

Toata lumea stie deja asta - montajul este un moment important inainte ca utilajul sa reintre in uz. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii
Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura