Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Inel etansare pentru miniexcavator Bobcat E10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E10
Cod produs
X2FOGN84-RE
Out Of stock
Descriere
Acest inel etansare miniexcavator Bobcat E10 este prezent, oricand, in depozitul nostru! Piesele de schimb sunt fascinante intrucat fiecare este diferita, fiind insotita de o poveste unica. Totul se intampla ca intr-o piesa de teatru. Piesele din componenta utilajului pe care il detii au o regie anume, actionand in cadrul categoriei din care fac parte. Fiind complementare, acestea se sustin reciproc, pe tot parcursul activitatilor la care este supus utilajul. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta cu incredere!

Asa cum bine stii, piesele de schimb au nevoie de o intretinere corespunzatoare. Avand in vedere cantitatea de munca cu care se confrunta zi de zi utilajul, acestea se pot impotmoli din cauza anumitor probleme. Seteaza-ti prioritatile inainte de inceperea programului de munca! Verifica, cu atentie, fiecare piesa de schimb pentru a preveni aparitia unor probleme.

Daca vrei performanta, trebuie sa ne cunoastem!
Fiecare piesa de schimb este special conceputa pentru a imbunatati un anumit aspect ce tine de functionarea utilajului. Responsabilitatea acestui inel etansare miniexcavator Bobcat E10 este de a tine lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Se poate monta in mai multe locuri, si anume:
• la articulatiile bratului;
• la articulatiile lamei;
• la cilindrii hidraulici de actionare a acestora;

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un sprijin ideal pentru tine!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam un astfel de serviciu pentru a-ti oferi beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Pentru noi, nevoile tale si ale utilajului reprezinta o prioritate. Motiv pentru care, alaturi de noi vei avea doar de castigat! Astfel, beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.

Un astfel de inel etansare pentru miniexcavator Bobcat E10 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta se aplica pentru defectiunile din fabrica.

In ceea ce priveste livrarea, lucrurile sunt simple! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest inel etansare miniexcavator Bobcat E10 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, iti oferim si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb poate fi privita drept o sabie cu doua taisuri. Pentru a evita deteriorarea prematura a unei piese de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Mai mult, ne poti contacta! Avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura