Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Inel etansare pentru miniexcavator Bobcat 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 220
Cod produs
5UDZIWMC-RE
Descriere
Un astfel de inel etansare miniexcavator Bobcat 220 si-a facut aparitia in depozitul nostru! Aceasta componenta, prelucrata dintr-un material rezistent, este pregatita sa contribuie si ea la buna functionare a utilajului pe care il detii.

Un astfel de inel etansare ulei/ praf nu se va speria atunci cand va fi fata in fata cu volumul intens de munca la care este supus utilajul tau. Asta este farmecul aparte al pieselor de schimb performante! Mereu, vor gasi o cale de a te surprinde prin intermediul rezistentei lor!

Atunci cand oportunitatile bat la usa, asigura-te sa profiti de ele! Zona de confort este cel mai mare inamic al visului tau. Schimbarile sunt benefice atat pentru tine, cat si pentru utilajul pe care il detii! Contacteaza-ne atunci cand esti pregatit sa faci cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Te sfatuim noi!

Rolul pieselor de schimb in viata utilajului
Orice piesa de schimb din componenta utilajului este inzestrata cu o responsabilitate anume, actionand intr-un segment anume. Rolul acestui inel etansare miniexcavator Bobcat 220 este de a tine lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Un asemenea reper se poate monta in mai multe locuri, si anume:
• la articulatiile bratului;
• la articulatiile lamei;
• la cilindrii hidraulici de actionare a acestora;

Munca in echipa si serviciul gratuit de consultanta
La baza oricarui parteneriat de succes se regaseste o comunicare transparenta si directa! Faci parte din echipa noastra! Motiv pentru care, ne dorim sa-ti asiguram o interactiune placuta, presarata cu tot felul de beneficii. Alaturi de noi, vei avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Ai parte de tot suportul nostru!

Acest inel etansare pentru miniexcavator Bobcat 220 vine insotit de un certificat de garantie care este valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Vrei sa achizitionezi acest model de inel de etansare? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest inel etansare miniexcavator Bobcat 220 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu mare drag!

Montarea unei piese de schimb este un proces destul de minutios! Sfatul nostru este sa nu-ti lasi utilajul pe mainile oricui. Apeleaza, intotdeauna, la specialistii din domeniu. Mai mult, te putem ajuta si noi. Avem o echipa de mecanici dornici sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Specificatii tehnice:
• 30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura