Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Inel etansare pentru miniexcavator Bobcat E08

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E08
Cod produs
UI7HQTSY-RE
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in universul utilajelor! Acest inel etansare miniexcavator Bobcat E08 este prezent, oricand, in depozitul nostru! Iti oferim o gama variata de piese de schimb, a caror calitate te va surprinde intr-un mod placut. Noi punem accentul pe calitate! De ce? Pentru ca ne dorim sa-ti desfasori activitatile fara griji si stres! Atat rezistenta, cat si puterea pieselor de schimb reprezinta doua variabile de care trebuie sa tii cont atunci cand ai de gand sa investesti pe termen lung. Pentru mai multe detalii, ia legatura cu noi!

Intampina orice problema cu zambetul pe buze! Astfel, vei reusi sa le sperii! Orice problema vine la pachet alaturi de o solutie. Impreuna, o sa reusim sa gasim cea mai eficienta solutie pentru problemele cu care te confrunti. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale, iar de restul ne ocupam noi. Echipa noastra este recunoscuta pentru rapiditatea cu care identifica solutii!

Rolul pieselor de schimb in viata utilajului
Orice piesa de schimb din componenta utilajului este inzestrata cu o responsabilitate anume, actionand intr-un segment anume. Rolul acestui inel etansare miniexcavator Bobcat E08 este de a tine lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Se poate monta in mai multe locuri, si anume:
• la articulatiile bratului;
• la articulatiile lamei;
• la cilindrii hidraulici de actionare a acestora;

Munca in echipa si serviciul gratuit de consultanta
La baza oricarui parteneriat de succes se regaseste o comunicare transparenta si directa! Faci parte din echipa noastra! Motiv pentru care, ne dorim sa-ti asiguram o interactiune placuta, presarata cu tot felul de beneficii. Alaturi de noi, vei avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Ai parte de tot suportul nostru!

Acest inel etansare pentru miniexcavator Bobcat E08 vine insotit de un certificat de garantie care este valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Vrei sa achizitionezi acest model de inel etansare? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest inel etansare miniexcavator Bobcat E08 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu mare drag!

Montarea unei piese de schimb este un proces destul de minutios! Sfatul nostru este sa nu-ti lasi utilajul pe mainile oricui. Apeleaza, intotdeauna, la specialistii din domeniu. Mai mult, te putem ajuta si noi. Avem o echipa de mecanici dornici sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Specificatii tehnice:
• 30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura